Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne ha én kérem meg a párom kezét a
7. évfordulónkon? 25/l
31/49 anonim válasza:
Én 2 lehetőséget látok:
1. Nem akar megállapodni. Ha ez a helyzet, és te megkéred a kezét az mind a kettőtöknek nagyon kellemetlen, és rossz lenne. Valószínűleg a kapcsolat végéhez is vezet, mert rájöttök, hogy más az elképzelésetek a jövőről.
2. Lehet, hogy azért mondja, hogy drága neki a gyűrű, mert azt szeretné, hogy minél nagyobb meglepetés legyen amikor megkéri a kezed. Ha ez a helyzet, akkor szintén az a megoldás, hogy ne te kérd meg, mert akkor elrontod a meglepetést.
2015. okt. 2. 09:10
Én is drágállom a jegygyűrűt. Akkor vegyetek csak karika gyűrűt. Azzal is megkérheti a kezedet. Anyu nem kapott jegygyűrűt és a karika gyűrűből is ő fizette ki a sajátját (idestova 30 éve házasok)
Speciel mi a párommal ma megyünk gyűrűt venni 6 év párkapcsolat után. 22/L
2015. okt. 2. 09:43
Szerintem nem kéne, mert ezzel lealacsonyitod, és esetleg megalázod, ezzel megtöröd önbizalmát és csak azt éred el, hogy a srác feszélyezet lessz, és mindenféle képpen menekülni akar,a nyomott helyzetből (és ne is beszéljünk arról ,hogy sok baj forrása is lehet később). Inkább beszéljétek meg, ha már téged emészt a dolog, mond el neki; és kérdez meg mik a további szándékai? Mond el ,hogy téged nagyon foglalkoztat már a téma.
2015. okt. 2. 09:47
22évesen nem akar házasodni. tök érthető. felesleges
2015. okt. 2. 12:27
Szia, pont sok dologba hasonlítunk ,mi is most voltunk 7 évesek pár napja, 25 vagyok és pár napja kérte meg a kezem a párom. Már nagyon úgy éreztem, hogy ideje volt. Konkrétan mivel nekem fontos a házasság ,tovább már nem is igen vártam volna.Nagyon örültem neki, de őszintén elég erős volt bennem a na végre már érzés. De az biztos,hogy én nem kértem volna meg a kezét. Az az ő dolga. Nehogy már 7 év után se tudja ,ennyire, hogy mit akar, a gyűrű árára hivatkozni pedig gáz,nehogy már havi pár ezer ft-ot ne tudjon valaki félrerakni. Vagyis Te jobban tudod az anyagi helyzetét,hogy áll, tehát hogy hülyeségekre költ, vagy tényleg minden forintot be kell osztania, hogy enni tudjon. Ebben az esetben még talán elfogadható lenne.
2015. okt. 2. 15:02
36/49 A kérdező kommentje:
Kedves 34es. Nem 22hanem 28 éves. Nem kell minden fillert beosztania.. Leultem vele beszélni erről, de csak hulyeskedik... Ha nem lep... Otthagyom...
Szia! Szerintem, ha megijed egy 14 ezres gyűrűtől, akkor nem akar házasodni. Szerintem mond meg neki, hogy szeretnél tovább lépni és meghazasodni. Ha elpoénkodja, akkor gondolkodj a szakításon. Az is lehet, hogy kis szünet után már ő is akarná. 25/F
2015. okt. 3. 08:04
Én erre az alakra nem pazarolnék el több évet. Ha neki ennyit jelentesz, akkor keress egy igazi férfit. Ne haragudj, azért 28 évesen ha még nem tudja mit akar az gáz...
2015. okt. 4. 11:10
Szia!
Én rákérdeznék, az én pasim 42 évesen húzza az időt.... 3 év után.
2015. okt. 4. 16:48
40/49 A kérdező kommentje:
Sajnálatos... Rákérzetem... majd ha lesz saját lakás.. XD kinevettem..és othgytam.... gondolkozzon el ezen... egyikünk sem milliomos
Kapcsolódó kérdések: