Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki lenne ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki lenne ha én kérem meg a párom kezét a 7. évfordulónkon? 25/l

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 18:04
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
60%

Ha közös számítógépet használtok, nézz rajta akciós gyűrűket, és majd a google remarketing feldobja neki is, hátha így leesik.

De amúgy meg ne kérd a kezét szerintem!

2015. szept. 28. 18:19
 12/49 A kérdező kommentje:
Szoktunk együtt nézni, igaz nem egy gépünk van, de neki ez is meg az is meg amaz is drága... Lehet tényleg annak van igaza, aki azt írta nem akar házasodni..
2015. szept. 28. 18:20
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor ciki ha neki ez meg sem fordult a fejében.
2015. szept. 28. 18:21
 14/49 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez inkább a férfi dolga lenne. Utalj rá, vagy valami, de ne te akard már férjül venni. Ha arra sem reagál, akkor egyelőre nem akar még házasságot.
2015. szept. 28. 18:22
 15/49 curáku ***** válasza:
92%

Ha úgy érzed, hogy te előrébb lépnél és ő annyira nem akar kezdeményezni ebben, akkor egyszerűen csak állj elé.

Mondd meg neki, hogy úgy érzed tovább lépnél a kapcsolatban, házasságot szeretnél, aztán majd gyereket (amennyiben szeretnél) és úgy érzed 7 év után ez már egyáltalán nem lenne korai.

Tehát nem kell megkérned a kezét, hanem egyszerűen mondd el neki, amit gondolsz. Így valószínű kimaradsz a szokásos leánykérésből mert jobb esetben azt mondja, hogy oké, és akkor neki már nincs is szüksége arra, hogy megkérjen, hiszen megbeszéltétek. Rosszabb esetben nem akar házasodni (vagy veled megállapodni). Bár megmondom őszintén ez a "drágállom a gyűrűket" eléggé mondvacsinált kifogás.

Na mindegy. Lényeg, hogy ne azzal állj elé, hogy leszel-e a férjem?, hanem azzal, hogy te szeretnél tovább lépni, házasodni. Pont.

2015. szept. 28. 18:38
 16/49 anonim ***** válasza:
52%
Igen, elég sanszos, hogy nem akar, ha még az akciós, egyszerű gyűrűket is drágállja. Ha komoly szándékai lennének, ez nem lenne kifogás, esetleg azt mondaná, várjatok pár hónapot, amíg összespórolja az árát vagy valami, nem utasítaná el kategorikusan.
2015. szept. 28. 19:20
 17/49 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Nem te kérd meg a kezét. Minden lány megérdemel egy romantikus lánykérést! Várj. És amúgy a gyűrű dolog elég fura. Nem is kell gyűrű ha annyira el akarna jegyezni! Vezesd rá és célozgass inkább :)
2015. szept. 28. 19:34
 18/49 anonim ***** válasza:
0%
Cc cc cc
2015. szept. 28. 19:35
 19/49 anonim ***** válasza:
65%
Nekem gyűrű nélkül kérte meg. Szóval itt az elhatározás a lényeg. Most már van karikagyűrűnk.
2015. szept. 28. 19:53
 20/49 anonim ***** válasza:
87%
17. és meddig várjon? Amíg bele nem őszül? Meg kellene beszélni a dolgot, nem megkérni a férfi kezét. Amúgy szerintem ha házasodni akarna, már elvett volna, vagy legalább megkért volna.
2015. szept. 28. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!