Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki megkerni egy pasi kezet? Vagy ma mar ez elfogadhato?
Sziasztok!
En 28/N, o 39/F. Van ket gyermekunk, 4 es 2 evesek. Sokszor szoba kerult mar az eskuvo, de en mindig azt mondtam, hogy nem akarom, mert nem szeret a csaladja, nem akarok veluk jopofizni az eskuvon. Ezt o megertette. Hosszu tortenet, nem mennek bele. Eddig nem eroltette, csal neha felhozta.
Most kiderult, o belemenne egy ket tanus eskuvobe is, nasznep es lagzi nelkul is. Meg akarom elozni, es most en kernem meg az o kezet. Azert mert szeretem, es mert nem akarom, hogy ugy erezze, hogy most mar muszajbol mondanek igent.
Mi a velmenyetek errol? Bevallalhato? Ha igen, akkor hogyan? Valami alkalom? Mondjuk az evfordulonk?
Bocsanat az ekezetek hianyaert, nem Magyarorszagrol irok, es az itteni telefonokon nincs ekezet.
Koszonom a valaszokat.
Én a héten találkoztam eme gondolattal először, most épp divatos itt a gyk-n. Toleráns vagyok és nekem nincs vele bajom, ki mit csinál, bár nem értem, minek konkrétan megkérni, nem lehet simán mondani, hogy házasodjunk össze és kész? Igazából már egy család vagytok, a srác véleményét (ami a legfontosabb) is Neked kell sejtened a leginkább, az tökmmindegy, a világ és mi mit mondunk.
Ha néha felhozza a témát, akkor miért nem mondod, hogy most már lehetne? De ez csak a saját véleményem, hogy mit tesztek, az a Ti dolgotok.
Ebben az esetben szerintem meg lehet húzni. Mivel többször elutasítottad a gondolatot is ezért nem valószínű hogy ő magától megkérne, viszont szeretne házasodni, ezért valószínűleg igent mondana.
Persze ki tudja, lehet hogy neki a lánykérés maga fontos dolog.
Szerintem o mar felne attol, hogy nemet mondok. Utaltam mar ra, de elengedte a fule mellett.
Nem direktbe gondoltam, hanem pl reggeli kave melle egy kis dobozba beletennem a gyurut.
A te esetedben nem ciki. Ti már egy komplett család vagytok, teljesen egyértelmű hogy együtt képzelitek el a jövőtöket.
Egy kirándulás jó alkalom lehet erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!