Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon ciki megkerni egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki megkerni egy pasi kezet? Vagy ma mar ez elfogadhato?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

En 28/N, o 39/F. Van ket gyermekunk, 4 es 2 evesek. Sokszor szoba kerult mar az eskuvo, de en mindig azt mondtam, hogy nem akarom, mert nem szeret a csaladja, nem akarok veluk jopofizni az eskuvon. Ezt o megertette. Hosszu tortenet, nem mennek bele. Eddig nem eroltette, csal neha felhozta.

Most kiderult, o belemenne egy ket tanus eskuvobe is, nasznep es lagzi nelkul is. Meg akarom elozni, es most en kernem meg az o kezet. Azert mert szeretem, es mert nem akarom, hogy ugy erezze, hogy most mar muszajbol mondanek igent.

Mi a velmenyetek errol? Bevallalhato? Ha igen, akkor hogyan? Valami alkalom? Mondjuk az evfordulonk?

Bocsanat az ekezetek hianyaert, nem Magyarorszagrol irok, es az itteni telefonokon nincs ekezet.

Koszonom a valaszokat.

2015. ápr. 26. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem elfogadható, de ez a gyűrűs ötlet nem jó. Kérd meg gyűrű nélkül, aztán majd lesz karikagyűrűtök. Ő ugyse tudná hordani a köves eljegyzési gyűrűt és fura is lenne.
2015. ápr. 26. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

Nagy-nagyon tetszik a kérdésed: kedves vagy és komoly. Ritka szép párosítás.

A helyedben azonnal megkérném a kezét. Finom humorral (TE képes vagy erre!), szerelemmel és éreztetve vele: fontos ő és az, amit eddig vállvetve létrehoztunk. Nevess a formalizmuson és a konvenciókon: egyikőtök világa sem ilyen: intelligens emberek vagytok. Menj, "kérd meg a kezét"...öleljétek át egymást szorosan és...mosolyogva.

Ismeretlenül mondom - szeretettel.

2015. ápr. 26. 14:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! A hagyomanyokat egyikunk sem koveti, es egyikunket sem erdekli, mit gondolnak masok.

Anno, mikor szo volt rola, hogy lesz eskuvo, azt terveztuk, ott lesz, ahol eloszor talalkoztunk. Nem egy hagyomanyos helyszin.

Ahogy az eletunk sem hagyomanyos. Amennyi dolgon mi mar atmentunk, az masnak egy eletre sok lenne.

De az is eszembe jutott, hogy leszervezem az eskuvot oda, ahova szerettuk volna, es aznap reggel kozlom vele. Nemet nem mond, ez biztos.

2015. ápr. 27. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki megkérni, pláne ilyen direkt formában, hogy ott a gyűrű. Az lenne a legjobb, ha csak simán egy este leülnétek megbeszélni, hogy összeházasodtok. Ezt kezdeményezheted te is, de a lánykéréses dolgot hanyagolnám. Bár én is nő vagyok, és nem is vágyom ilyen teátrális, letérdelős, virágszirmos giccsparádéra.
2015. ápr. 27. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sem mondhatnám hagyománykövetőnek magam, mert én magát a házasságot sem tartom fontosnak. Ha viszont mégis sor kerülne rá, akkor számára (is) kiváltság, hogy hozzá kötöm magam, úgyhogy kérje csak meg szépen, hagyományosan a kezem!:) Még ha előtte le is ülünk, és közösen megbeszéljük a dolgot. Főleg, ha már gyerekeink lennének, akkor aztán tényleg nem lenne semmi tétje a dolognak, a közös gyerekvállalás nagyobb felelősség a házasságnál. Szóba hoznám, és ha el akar venni, akkor úgyis megteszi. Egyébként a "reggel megszervezed és délután már férj lesz" dolog nem gyors egy kicsit? Legalább adj időt neki, hogy felfogja, és örülni tudjon neki már a szertartás közben is, ne csak utólag, mikor tudatosul, mit is csináltatok..
2015. ápr. 27. 13:29
 16/18 Forevernow ***** válasza:
Nálunk úgy volt, hogy november végén egy reggel találkoztunk (akkor éppen nem voltunk együtt mert szakítottam vele) és mondtam neki, hogy nem tudok és nem akarok nélküle élni.. pár napig gondolkodott, megbeszéltük a dolgokat és februárban összeházasodtunk.. Nem volt eljegyzési buli, lagzi, semmi, csak 2 tanú meg mi.. 19/l
2015. ápr. 27. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Számomra ciki,ha a Férfi helyett a Nő jegyzi el a partnerét!
2015. ápr. 28. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem megalázó. Olyan szaga van a dolognak, mintha kétségbe lennél esve, hogy nem akar elvenni a pasid, még 2 gyerek után sem. Lényegtelen, hogy a valóságban mik a körülmények, cikinek tartanám másvalakinek elmesélni egy ilyen dolgot.

Ha a helyedben lennék, nem tenném. De a te életed, a te döntésed.

2015. máj. 4. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!