Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ciki lenne ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki lenne ha én kérem meg a párom kezét a 7. évfordulónkon? 25/l

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 18:04
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, itt erről tényleg először őszintén beszélni kellene, nem vaktában megkérni a kezét úgy, hogy nem is tisztáztátok mit akar.

Beszéljetek a jövőről, ki hogy képzeli el. Ha továbbra is a gyűrű árával hárít, akkor tudni fogod, hogy hazudik. Ha értelmes érveket hoz fel (nem ismerjük az anyagi, munkaügyi, családi, lakhatási körülményeiteket), akkor persze valószínűleg komolyan gondolja, csak jelenleg valamiért nem alkalmas.

2015. szept. 28. 21:33
 22/49 anonim ***** válasza:
82%

Lelkecske! Biztos, hogy ezt a pasit szemelted ki gyerekeid apjának? Drága a gyűrű, drága a babakocsi, drága a pelus...

Úgy alapjában véve amúgy is sóher típus?

2015. szept. 29. 10:03
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pasi ennyiben nem tud dönteni 7 év után, hogy kellesz vagy sem, másban sem fog tudni! Kínlódhatsz mellette egész életedben, hacsak nem vagy dominánsabb típus, akinek nem okoz problémát a "nadrágviselés"! Attól, hogy kikényszerítesz belőle egy döntést, amit saját elhatározásából nem tenne meg, szerintem nem sok jót remélhetsz...
2015. szept. 29. 11:45
 24/49 A kérdező kommentje:
Alapjában is sóher igen. a Babakocsi és egyebek nem lesz drága mert sajnos nem lehet babócám..
2015. szept. 29. 17:27
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

nekem pl.: ezüst eljegyzési gyűrűm van, kb. 5-10 ezer forint lehetett, ami szerintem nem drága. Nem feltétlen kell drága ékszert venni, mer ez csak egy gesztus, egy jelképp, igazából gyűrű sem kell feltétlen.

Vigyázz, nehogy az legyen, hogy megkéred, aztán kiderül, ő egyáltalán nem akar házasodni. Én gyanítom, hogyha annyira vágyna rá, akkor hét év után magától is megkért volna. Ha neked annyira fontos ez, akkor beszélj vele erről. Ne célozgass, hanem mond meg neki, hogy szeretnéd, hogy feleségül vegyen, mivel neked fontos, hogy házasságban élj. Kérdezz rá, hogy neki fontos - e, hogy elvenne - e feleségül.

2015. szept. 29. 17:59
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Ugye csak viccelsz? Ha hét év alatt sem tervez komolyabban, akkor inkább a váltáson kéne gondolkodnod.

A "drága gyűrű" csak kifogás, vagy ülj le vele, miért gondolja, hogy téged csak arannyal kérhget meg.

Az unokabátyám egy karácsonyi vásárban titokban vett gyűrűt a párjának - nagyon megtetszett a lánynak -, és azzal kérte meg a kezét. Kb. 1500Ft-ot adott érte, a csajszival mégis madarat lehetett volna fogatni :)

2015. okt. 1. 08:00
 27/49 anonim ***** válasza:
88%

ha el akarna jegyezni akkor nem ezt mondaná, hanem lasasn összegyűjtené rá. egy év alatt azért lehetne, vagy téged zavarna ha olcsó gyűrűd lenne? ha nem, akkor még nem akar eljegyezni, ami tök érethető.

együttéltek?

2015. okt. 1. 10:03
 28/49 A kérdező kommentje:
Hol érdekelne,ha olcsó lenne a gyűrűm. BÁr igaz, egyszer mutattam neki egy hagyományőrző webáruházban egy gyűrűt, ami ma már 14.000 ft lenne. Lehet ez riszatootta vissza. Laktunkegyüütt 2.5 évig de kitettek az albiból, azóta kutatjuk a lehetőségeket..
2015. okt. 1. 17:27
 29/49 anonim válasza:
100%

"Alapjában is sóher igen. a Babakocsi és egyebek nem lesz drága mert sajnos nem lehet babócám.."

Nagyon sajnálom!

De ez is lehet egy ok, hogy a férfi nem akar lehorgonyozni nálad.

2015. okt. 1. 17:45
 30/49 ÓjdGbxnZsw válasza:
100%
Szia!:) Ha engem kérdezel, szerintem nem ciki ☺ Ha komolyan kimutatja, hogy szeret, akár meg is próbálhatnád:)
2015. okt. 1. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!