Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez ciki lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ciki lenne?

Figyelt kérdés
Majdnem 6 éve vagyunk együtt a párommal, amiből 1 éve együtt is élünk. A párom nem dolgozik, a szülei vállalták, hogy egyetem végéig támogatják (az egyetem mellett nem is nagyon tudna dolgozni, sok az ügyelet és a kurzus). Én tavaly diplomáztam, munkát keresek, többnyire eddig alkalmik voltak, de közben mesterizek így tanulmányi ösztöndíjat is kapok. Gáz lenne az ilyen formán közösen megspórolt pénzből karikagyűrűt venni? Mindenképpen szeretnénk esküvőt, abban az évben, amikor a párom diplomázik.
2013. márc. 29. 23:09
 1/7 anonim válasza:
23%
Szerintem vékkép nem lenne gáz,jó ötlet .
2013. márc. 29. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
dehogy lenne gáz.:)
2013. márc. 29. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Amiatt kérdem, mert a párom még nem dolgozik...no tulajdonképpen anyós felől fúj a szél. Szerinte rém ciki, hogy nem a párom veszi a gyűrűket...:-S
2013. márc. 29. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Eleve az lenne a normális, hogy a te gyűrűdet ő veszi, az övét meg te, nem? Ha közös pénzből veszitek, az ugyanaz.
2013. márc. 30. 02:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy szeretné, ha mindkettőt a párom venné. Szerinte ez így szégyen...:-S
2013. márc. 30. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Nem kell foglalkozni az anyóssal.

A pároddal beszéld meg, hogy ő mit gondol erről, neki nem sérti e esetleg az önérzetét. Nyilván nem szeretnéd, ha miután megvettétek mert elhatároztátok magatokat, akkor az anyós elkezdi nyomatni a fiának, hogy mennyire gáz és a végére ő is elhiszi és megbánja, hogy így alakult.

Ha ez lenne a helyzet nálunk és a párom gondolkozik a dolgon, épp amiatt mert anyós ezeket mondja, akkor megmondanám a páromnak, hogy a házasság egy közös döntés, így semmi gond nincs azzal, ha a házasságot megpecsételő gyűrűket is közösen veszitek, a közös pénzetekből.

Szóval téged semmiképp ne érdekeljen anyós véleménye, a párodra meg figyelj oda, nehogy a szívére vegye mindezt.

2013. ápr. 1. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira fontos, hogy a srác vegye meg a gyűrűt, akkor egyetem mellett valami olyan munkát kéne vállalnia, ami teljesen rugalmas időbeosztású. De ha úgyis egy kasszán vagytok, akkor nem az számít kinek a pénzéből lett megvéve.
2013. ápr. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!