Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha lefogynék újra belém szeretne a barátom
és akár el is jegyezne?
Figyelt kérdés
5,5 éve vagyunk együtt, nem élünk egymással, mert összeköltözni sem igazán akar. Ha jövőbeli tervekről kérdezem mindig terel, nem válaszol. A kapcsolatunk mostanra ellaposodott, hetente 2 szer találkozunk pár órákra, szex is csak havi 3 szor van. Nincsenek már a régi kedves szavak, kis ajándékok, szerelmes sms-ek, van hogy napokig nem beszélünk sehol. Mikor összejöttünk pontosan ilyen alakom volt mint jelenleg, van rajtam felesleg bőven, de az elején így szeretett, eszébe nem jutott megváltoztatni. Mostanra viszont úgy tűnik elkezdte zavarni hogy kövér vagyok, megjegyzéseket tesz az alakomra, és hogy sokat eszek. Gondolom amiért a szerelem kezd elmúlni, meglátta a hibáimat. Ezért pár hete nekiálltam fogyókúrázni, az motivál hogy vissza szerezzem a szívét. Nem akarom hogy új nőt keressen magának, én akarok lenni az az új nő akit megszeret, az új testemmel. Szeretném ha végre énis csinos lennék, aki után megfordulnak a pasik, ezzel talán beindulna nála az az ösztön hogy kellek neki, mivel soha nem látott vékonyan, ez nagy változás lenne neki. Szeretném ha tavaszra mindez sikerülne, és komolyabbra fordulna a kapcsolatunk.
Nem szeret, és ha lefogysz sem fogsz. Inkább te keress másik pasit. Persze fogyj le, az egészséges ;)
2015. szept. 7. 19:17
12/18 anonim válasza:
lehetsz claudishiffer akkor se kellesz neki.
ez van
nem akar veled lakni
alig taliztok
szex is alig
minek vegyen el egy ilyen ember????
2015. szept. 8. 10:20
13/18 anonim válasza:
Ebből pofáraesés lesz.
2015. szept. 8. 11:13
14/18 anonim válasza:
Szerintem nem.
5,5 év után nem akartok összeköltözni, ez is egy jel.
Én is dudni vagyok, de a párom így szeretett belém. Aztán lefogytam, úgy is imádott. Aztán szültem és elhíztam, úgy is odavolt értem. Most lefogytam, teljesen belém van zúgva.
De az alaphelyzet nem változott. Akármilyen vagyok, szeret, imád és nem kritizál.
2015. szept. 9. 10:06
15/18 anonim válasza:
Soha ne vàltozz meg màsért, csak magad miatt. Nem akar tőled ez a paai semmit, csak kényelmes , hogy van kit àgyba vinni amikor neki jò. Fogyni érdemes, a sajàt egészsèged miatt. Ezért a pasiért viszont nemem éri meg kűzdeni, mert nem szeret téged. Csak a fiatalsàgodat pazarlod el rà. Aki nem fogad el olyannak amilyen vagy, az nem szeret.
2015. szept. 9. 16:39
16/18 anonim válasza:
SZERINTEM egy férfi olyan nőt keres magának elsősorban aki egészségesen néz ki. Miért? Mert az utódai is azok "lesznek". Egy túlsúlyos nő nem valami jó választás. Miért? Mert nem egészséges. Kövér. Fölösleg van rajta, ugye azért hívják fölöslegnek, mert nincs funkciója, azon kívül, hogy egy rahedli betegséget okozhat a magas vérnyomáson át az izületi betegségekig, depresszióig, akár rákig is (hasi zsír és a bélrák között összefüggés van), továbbá a fogamzóképességet is befolyásolja! Életmódváltás kell, jól írták! Sport, szemléletváltás. Gondolj bele, pl. ha elkezdesz futni, ahhoz csak egy cipő kell. Mindent lehet, csak akarni kell. Ha majd elkezded érezni magadban az önbizalmat, lehet úgy leszel vele, hogy ennél a pasinál lehet nekem jobb is. Most még így vagy vele, érdemes lenne kivárni a VÁLTOZÁS végét. Sok sikert kívánok, és kitartás! Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!
2015. szept. 15. 17:04
17/18 anonim válasza:
Te még szereted, de a pasi már megunt téged. Csak a megszokás lendulete viszi ezt a kapcsolatot, ami sekélyes és lapos az elmondásod alapján. Ezen egy kis fogyókúra nem fog segíteni.
Ha a fogyókúra mellé lecseréled ezt a régi pasit, akkor van érteme az új image-nak...
Csak hogy tudd a kapcsolatodat elhelyezni a koordináta-rendszerben, amikor a szerelmem kezdett elmúlni, akkor még naponta szexeltem a barátnőmmel, nem havonta 3-szor!!! Ez már teljesen kihűlt sokkal régebben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!