Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi van ha a nő már szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a nő már szeretne eljegyzést, de a pasinak eszébe sem jut ilyesmi?

Figyelt kérdés
Mármint nyilván ha megmondanám hogy "Drágám, úgy szeretném ha eljegyeznél" akkor meg is tenné. De ez egyedül az én döntésem lenne. Szeretném ha magától jutna eszébe és tenné meg. De ezt hogyan lehet elérni? Vagy nem lehet sehogy?
2015. ápr. 26. 12:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
57%
Így nem lesz eljegyzés.
2015. ápr. 26. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Az van, hogy nem egyeznek a vágyak.

Talán rákérdezhetnél, mert könnyen lehet, hogy soha az életben nem akar elvenni.

2015. ápr. 26. 13:02
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Mi értelme van ennek az egész erölködésnek? Az eljegyzés az égvilágon semmit sem jelent, semmivel sem több, mint ha csak ha eyyüttélnek.

Ami különbség, az a házasságkötés, mert annak vannak jogi következményei meg elönyei, de egy eljegyzésnek nem.

Ezen kivül, ha a másik nem akarja magát elkötelezni, akkor még értelmetlenebb az egész felhajtás.

2015. ápr. 26. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Tudod néma gyereknek az anyja se...

Mi a jó büdös búbánatból jöjjön rá a kedves párod, hogy te eljegyzésre vágysz, ha nem szólsz neki?

Te talán gondolatolvasó vagy? Te tudod, hogy ő mire vágyik, ha ki se nyitja a száját? Na ugye, hogy nem...

2015. ápr. 26. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Általában a pasik lassabban jutnak el oda, hogy elköteleződjenek. Beszélgethetsz vele a hosszú távú tervekről, azzal semmi gond. Nyilván erőltetni nem szabad.
2015. ápr. 26. 13:06
 6/11 FishhsiF válasza:
69%
Szerintem őszintén lekellene ülnötök és megbeszélni, hogy mik a terveitek a jövőre nézve, házasság, gyerekek, ház, stb...nyilván , ha úgy gondolja, hogy majd a felesége leszel, akkor nem kell siettetned! Várj, nehéz döntés a pasiknak ez a dolog, félnek az elkötelezettségtől, hiába vagy te az igazi neki! A másik verzió, hogy volt negatív példa előtte és ezért nem is gondol rá! Van iyen ismerősöm, megvan mindenük, de nem házasodnak, mert a srác családjában mindig válás volt a vége!
2015. ápr. 26. 13:07
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Normáliséknál meg szokták beszélni, hogy ki hogyan képzeli el az elkövetkező éveket. Azért fontos ez, hogy a párod tisztában legyen a te elképzeléseiddel, te meg az övéivel, ezeknek a fényében pedig el lehet dönteni, hogy van-e értelme együtt maradni.
2015. ápr. 26. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Hány éve vagytok együtt és hány évesek vagytok?

Érdemes kérdezgetni hogy hogy képzeli el a jövőtöket. Szeretne-e családot, ha igen hány év múlva. Veled képzeli-e hogy leéli az életét vagy csak most egy kényelmes megoldás vagy számára stb.

Te is elmondhatod neki hogy hány év múlva szeretnél gyerekeket és mennyit, és hogy házasságban szeretnéd ha születnének. Elmondhatod azt is hogy van az a pont amikor elért egy kapcsolat arra a szintre amikor a barát, barátnő kifejezés már nagyon sekélyes. Ha nem is akartok a közöeljövőben lagzit , egy eljegyzéssel megerősíthetnétek a kapcsolatotokat. Menyasszony az a nő akivel a társa hosszú időre tervezi a jövőjét, akitől valamikor majd gyerekeket szeretne.

Sok férfi egyébként egyszerűen csak elül a babérjain, mert tudják hogy vége a kényelemnek ha gyűrűt húznak a párjuk kezére. Akkor elindul a tervezgetés hogy mikor legyen a lagzi. A család és barátok is ezt fogják forszírozni. A kedves, jó barátnője is átvált menyaszörnybe hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Elindul a nagy spórolás az esküvőre, és az agyalás hogy kit illik és kit lehetne kihagyni a meghívásból. Közben a férfi csak ugyan azt az életet szeretné továbbra is élni mint gyűrű nélkül szeretetben most. A nő viszont úgy érzi hogy nem terveznek vele hosszú távra, és lecserélhető kategóriába érzi magát. Nem tudja hogy csak az ideje megy-e vagy ez a férfi akivel majd családja lesz.

2015. ápr. 26. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egy kapcsolatban azért kiderül, hogy két fél mennyire illik össze, mennyire azonosak a terveik, a céljaik, vagyis mennyire terveznek hosszútávra egymással. És ha a férfi egyszer eljut oda, hogy meg akarja kérni a lány kezét, akkor meg fogja kérni. Nem kell semmilyen erőltetés, rásegítés. És ezt nem kell sehogyan elérni. Ha egy pasi úgy gondolja, akkor meg fogja tenni. Ha meg nem gondolja úgy, akkor meg úgysem lesz lánykérés.

Nekem meg sem fordult a fejemben az eljegyzés, vagy hogy megkéri a férjem a kezem anno, de jól kijöttünk egymással, egyeztek a távlati terveink, jól összepasszoltunk, tehát eljött a nap, amikor megkérte a kezem, én nem igent mondtam. Semmilyen hatást nem kellett gyakorolnom rá.

2015. ápr. 26. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ezt sose értem. Ha a kapcsolat komolyabbra fordul, más párok nem beszélgetnek el arról, hogyan képzelik el a saját és a közös jövőt? Nekünk ez tök alap volt, na jó, nem az első randin, persze, de mondjuk fél-egy év után, amikor látszott, milyen jól kijövünk, akkor szóba került. Csak mi vagyunk ilyenek??? Nem hinném...
2015. ápr. 26. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!