Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a nő már szeretne eljegyzést, de a pasinak eszébe sem jut ilyesmi?
Vagy nem vagytok ugyanazon a szinten érzelmileg, mert te sokkal hamarabb vágysz ezekre a dolgokra mint ő, vagy nem illetek egymáshoz, mert a párod egyáltalán nem vágyik elköteleződésre, te viszont igen. (Ha vágyna, már tudnád, mert jelét adta volna/mondta volna)
Általánosságban az van, hogy párok összejönnek, együtt járnak, stb. És x idő után elérnek egy olyan szintet, hogy vágyni kezdenek összeköltözésre, házasságra.
Ha ezeket úgy kell a másik szájába rágni, az már rég rossz szerintem. Én annak a híve vagyok, hogy ami nem megy magától, azt nem kell erőltetni. Magyarul, ha nem érzitek egyformán a vágyat ezekre a dolgokra, akkor annak annyi.
Ha beszélsz vele ezekről, és ez után pl megkér, az már olyan, mintha nem a saját döntése lett volna, hanem csak azt teszi amit te elvársz tőle. Ez így már nem az igazi, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!