Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi van ha a nő már szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a nő már szeretne eljegyzést, de a pasinak eszébe sem jut ilyesmi?

Figyelt kérdés
Mármint nyilván ha megmondanám hogy "Drágám, úgy szeretném ha eljegyeznél" akkor meg is tenné. De ez egyedül az én döntésem lenne. Szeretném ha magától jutna eszébe és tenné meg. De ezt hogyan lehet elérni? Vagy nem lehet sehogy?
2015. ápr. 26. 12:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vagy nem vagytok ugyanazon a szinten érzelmileg, mert te sokkal hamarabb vágysz ezekre a dolgokra mint ő, vagy nem illetek egymáshoz, mert a párod egyáltalán nem vágyik elköteleződésre, te viszont igen. (Ha vágyna, már tudnád, mert jelét adta volna/mondta volna)

Általánosságban az van, hogy párok összejönnek, együtt járnak, stb. És x idő után elérnek egy olyan szintet, hogy vágyni kezdenek összeköltözésre, házasságra.

Ha ezeket úgy kell a másik szájába rágni, az már rég rossz szerintem. Én annak a híve vagyok, hogy ami nem megy magától, azt nem kell erőltetni. Magyarul, ha nem érzitek egyformán a vágyat ezekre a dolgokra, akkor annak annyi.

Ha beszélsz vele ezekről, és ez után pl megkér, az már olyan, mintha nem a saját döntése lett volna, hanem csak azt teszi amit te elvársz tőle. Ez így már nem az igazi, de ez csak az én véleményem.

2015. máj. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!