Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A jegyesem nem szeretné, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jegyesem nem szeretné, ha egyetemre mennék! Szerintetek?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt.

Mikor megismerkedrtünk egyetemre jártam már javában, ami a szülőhelyemtől messze van. Ha távolság és más miatt végül szakítottam vele pár hónapra amíg összejöttem egy másik csajjal. De nem tudtam nélküle élni így visszahódítottam! Nagy nehezen sikerült. Végeztem, lediplomáztam, de vissza akarok menni tanulni oda!

Van közelebb is neves egyetemm, de inkább oda mennék, mert ott mindent ismerek. A jegyesem ellenzi.

Elmondása szerint fél hogy megint ugyan ott lyukadunk ki és nem bírna még egy ilyen megaláztatást elviselni amit megértek és én sem garantálhatom hogy nem lesz ugyan az!

De most vagyok fiatal! Még buliznék, élnék, és néha jó ha messzebb vagyok tőle egy kicsit.

Azt mondja szakít ha elmegyek.

Nem túlzás ez egy kicsit?

Csak szerintem hisztizik?

Valóban megaláztam azzal, mikor kidobtam ahelyett hogy megcsaljam?

23/F

2015. jan. 24. 23:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Ha mással akarsz lenni, az egyetlen korrekt megoldás, ha szakítasz vele a megcsalás helyett. Megalázó lehet még így is neki, hogy dobtad egy másikért, de korrekt módon tetted. Leginkább ő alázta meg magát igazán azzal, hogy visszafogadott téged - nem bántásból mondom -, ezért viszont nem te vagy a hibás.

A hiszti viszonylag természetes, nem bízik benned, jó darabig nem is fog. Azt viszont egyáltalán nem ajánlom, hogy emiatt ne menj egyetemre.. ha szakít miatta, akkor ennyire voltál fontos. A kapcsolatotok egyik oldalról sem mondható tökélynek, úgyhogy semmiképp ne hanyagold miatta a jövőbeli terveidet. Menj, élj, tanulj.

2015. jan. 24. 23:45
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez akkor lenne hiszti ha nem lenne alapja a dolognak,így viszont jogosan aggódik!

Ha élni akarod az életed akkor szerintem hagyjátok abba ezt a kapcsolatot,mert akkor nem vagytok egymásnak fontosak!Inkább most legyen vége mint 1 év múlva akár,hűtlenség vagy a távolság miatt!De ha viszont szereted a jegyesed és nem akarod elveszíteni akkor válaszd a közelebbi egyetemet!

2015. jan. 24. 23:46
 3/24 anonim ***** válasza:
67%

Ez szerintem majdnem ugyanaz. Összejöttél egy másik csajjal, aztán megint vele. "Még buliznék, élnék, és néha jó ha messzebb vagyok tőle egy kicsit." - ez mit jelent? Csajozni akarsz? Nem baj, ha így érzed, fiatal vagy, tedd, nem ítéllek el.

"én sem garantálhatom hogy nem lesz ugyan az!" - akkor szerintem nem alaptalan a félelme.

Nem ítéllek el, de a hozzáállásod alapján szerintem neked még nem egy jegyesség való, hanem az, hogy élj. Nem erőltetném a jegyeseddel a dolgot.

De akkor miért a jegyesed?

2015. jan. 24. 23:49
 4/24 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem. ő az igazi!
2015. jan. 24. 23:52
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lenne, nem akarnál másokat is mellette megfektetni. Szépen bontsátok fel ezt az eljegyzést. Semmi értelme neki.
2015. jan. 24. 23:58
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Sosem értettem hogy a "buliznék" és az "élnék" miért ne összeegyeztethető a párkapcsolattal. Leszámítva azt hogy az "élés" a legtöbb embernek össze vissza kefélést jelent.
2015. jan. 25. 00:03
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha annyira ő az igazi, akkor nem gondolnád, jó néha messze lenni tőle. Nem hisztizik, jogosan mondja, mert egyszer már kidobtad. Ha szeretsz valakit, akkor együtt is tudtok 'bulizni és élni'. Ha tanulni akarsz, azt közelebb is tudnál.
2015. jan. 25. 00:13
 8/24 anonim ***** válasza:
79%

"De most vagyok fiatal! Még buliznék, élnék, és néha jó ha messzebb vagyok tőle egy kicsit. "

Ha ez az indokod, akkor bontsd fel a jegyességet.

Ha az LENNE az indokod, hogy TANULNI akarsz, akkor viszont ragaszkodj a tanuláshoz!

"Valóban megaláztam azzal, mikor kidobtam ahelyett hogy megcsaljam? "

Igen, megaláztad. Nem kell oda-vissza táncolni!

23 éves vagy, tanulsz. Minek játszol eljegyzésdit?

Az házassági ígéret 1-2 éven belül, nem pedig gyerekek szórakozása.

2015. jan. 25. 00:24
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kamu, hogy szereted. Aki szeret, az szívesen van a másik közelében és nem mond olyat, hogy benne van a pakliban, hogy megint összejön valaki mással, főleg azok után hogy egy csomót küzdött, hogy visszaszerezze a barátnőjét.

Még fiatal vagy, nem döntöttél egy mellett, ami nem baj, csak ne játssz más érzéseivel.

2015. jan. 25. 00:44
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

"én sem garantálhatom hogy nem lesz ugyan az!"

Akkor nem ő az igazi. Ne kínozzátok egymást a jegyességgel. Felesleges kötöttség, tele aggodalommal. Ez így nem hiszti.. Nem mondhatod azt a jegyesednek, hogy még élni akarsz és távol lenni néha tőle..

Szerintem akkor élj, ha erre vágysz most. Ez az egész komoly kapcsolatosdi ráér még.

2015. jan. 25. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!