Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után hagynád el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után hagynád el a pasit, ha nem akarna eljegyezni?

Figyelt kérdés
Normális, harmonikus, felnőttes kapcsolatra gondolok, ahol már nagyjából megalapoztátok a dolgokat, anyagilag, érzelmileg, biztonságilag.
2015. júl. 28. 17:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Akkor miért akarod elhagyni? Mit számít a házasság, ha amúgy minden rendben van?
2015. júl. 28. 17:28
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Ha nagyon nem akarna eljegyezni, de a kapcsolat jól működik, miért hagynám el? Másképp is lehet a kapcsolatot új szintekre helyezni. (A felnőttes jelző és az elhagyni, mert nem jegyez el kifejezés nekem ütik egymást.)
2015. júl. 28. 17:33
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ilyen, ha együtt vagyok vele, és tudom, hogy szeretne eljegyezni (mert beszélünk a terveinkről) várok, alap dolog, hogy tudjuk mit akar a másik
2015. júl. 28. 17:37
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Felnottes kapcsolat? Az milyen?!
2015. júl. 28. 17:49
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
Én meg úgy érzem TE nagyon gyerekes vagy még.
2015. júl. 28. 17:54
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem esnék bele ebbe a hibába, mert én már kezdettől tudom a páromról, hogy ő is házasságban képzeli el az életét. Ez egy olyan dolog, amit érdemes már hamar tisztázni, mert ha nem egyeznek a tervek, akkor kár erőltetni a komolyabb kapcsolatot. Ez egy olyan dolog, ahol nehéz a kompromisszum, mert vagy van házasság vagy nincs.
2015. júl. 28. 17:55
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
nem hagynám el, szerintem ez nem fontos, anélkül is lehet teljes és harmónikus egy kapcsolat
2015. júl. 28. 18:08
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Utolsó válaszoló válaszára gondolta leginkább, csak nem tudtam megfogalmazni. Szóval..ha tudod, hogy te egyszer házasságot akarsz, de a pasi x idő után sem jegyez el, mi lenne az a határ, amikor már csak hitegetésnek érzed?! Ez az igazi kérdés.

2015. júl. 28. 18:09
 9/20 anonim ***** válasza:
3%
Nagyon sajnállak kérdező gondolkodásod miatt. Remélem csak kevés férfi életét tudod tönkretenni.
2015. júl. 28. 18:19
 10/20 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a házasság mindennél előbb való-e neked, ha egyébként ebben a kapcsolatban jól érzed magad így. Tudsz-e az elképzeléseiden változtatni, úgy, hogy az ne legyen megalkuvás? És fordítva igaz ez a másik félre is. Ha mindenképpen ragaszkodtok az eredeti terveitekhez, akkor nincs közös jövőtök.
2015. júl. 28. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!