Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondanátok a lánykérésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondanátok a lánykérésre ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok...24 évesen kezdtem az egyetemet ahova a mai napig járok - levelező - a gimnáziumi érettségim kettes lett ill matek érettségin megbuktam, nyelveket nem beszélek egyáltalán, munkatapasztalatom nincs a szüleim tartanak el viszont! Van saját lakásom, kocsim, társasági életem és szüleim lévén pénzem....a barátnőmet szeretném eljegyezni és 1 éven belül megtartani a lakodalmat is. A házasság után munkahelyet is keresek, mivel házas emberként már illendő dolgozni :-) Barátnőm diplomás munkanélküli szintén jó körülmények között...csak kissé ráparáztam, hogy a körülmények miatt nem jön hozzám...mellesleg neki is van saját lakása és őt is a szülei pénzelik ő 30 éves. Tudom 20 évesen még várjunk erre meg arra, de 34 évesen én biztos nem szeretnék még 5-10 évet halogatni, hogy majd ha diploma...majd ha biztos állás és társai. Nem 40 felett akarok megállapodni. Későn érő típus vagyok és most nőt be a fejem lágya :-) A szüleim minden további nélkül kifizetik a lakodalmat, nászutat ill az ő szülei( bankárok) is mindenben támogatnának minket!
2015. jún. 11. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Amit kihagysz a képletből, az az, hogy egy átlagember azért vár arra, hogy munkahelye meg fix jövedelme legyen, mert kell lennie pénznek, amiből felépítheti az életét, megveheti a lakását, megtarthatja a lakodalmát...

Nálatok erre nincs szükség, tehát miért ne mondana igent? Nem is értem, hogy ha mind a ketten ilyen családból származtok, ráadásul eddig is együtt voltatok és eddig is magasról tettetek arra, hogy a másiknak van-e állása vagy nincs, holott mindketten 30-asak vagytok, akkor hogy merül fel ez a kérdés...??

2015. jún. 11. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
"a szüleim tartanak el viszont! Van saját lakásom, kocsim, társasági életem és szüleim lévén pénzem...." Ha a szüleid tartanak el neked nincs saját lakásod és kocsid, max a szülőknek, akik erre a pénzt adták, és nevedre íratták.. Neki sincs saját lakása, csak a szüleinek, akik megvették.. de most komolyan.. kicsit sincs bennetek szégyen érzet, hogy ennyi idősen a szülők pénzelnek és ők fizetnék ki az esküvőt...? Úristen én ilyen emberrel össze se állnék... de össze illetek.. -.-
2015. jún. 11. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Először az ugrott be,h ez egy kamu szitu...de aztan rajottem, h nem feltetlenul,hisz vannak semmirevalo,eletkeptelen emberek is mint pl te es a kedvesed!Igent,fog mondani ne aggodj...1.ti nagyon osszepasszoltok az isten is egymasnak teremtett titeket..2. Egy ilyen "nő" utan nem hiszem,hogy barmely ép elmeju ff kapkodni..igy tuti igent mond mert masnak ugy se fog kelleni...eddig se kellett pedig mar nem mai csirke. Sok boldogsagot!:)
2015. jún. 14. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, mivel nagyon őgy néz ki, hogy a szüleid és leendő após/anyós eltartanak titeket most is, miért lenne ez másként később.

Mondjuk azt kalkuláld be, hogy hány évesek most, mert ahgy a dolgaitok kinéznek hosszabb ideig szükségetek lehet a támogatásukra. Ha nagyon idősek a szülők, akkor kockázatos lehet, hogy a halálukkal elapadhat a pénzforrás.

2015. jún. 14. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha nincs szüksége valakinek az állásra, hogy megéljen, talán nem is szép dolog mások elől elvenni a munkát.

Hagyjuk meg annak,akinek a megélhetéshez van rá szüksége.

2015. jún. 21. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!