Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondanátok a lánykérésre ilyen körülmények között?
Én össze sem jöttem volna egy ilyen emberrel.
Mivel azonban a barátnőd gyakorlatilag pont olyan mint te(a diplomát leszámítva), ezért minden bizonnyal igent fog mondani.
10 éve jársz egyetemre?!
Szerintem házasodjatok csak össze. Teljesen fölösleges megvárni azt a plusz 5-8 évet, mire lediplomázol.
Igen, jönnek azzal, hogy házasság csak diploma és fix állás után. Az embereknél ez általában 25-26 éves korra jön el.. Te meg leszel vagy 40 mire elvégzed az egyetemet..
Mondjuk ilyen érettségivel, csodálom, hogy egyáltalán egyetemet végzel. Minek? Buta vagy mint a sgg. A 15 év egyetem is ezt bizonyítja.
Bár állítom, hogy ez egy marha nagy kamu.
Jó, én is megcsúsztam a főiskolán, de azért nem a tanulással volt gond.
Ti tökéletesen egyformák vagytok, akár holnap is összeházasodhatnátok, de nekem nem kellene ilyen önállótlan társ. 30 fölött még nincs munkád? Én is voltam munkanélküli, de, áh... Valószínűleg ilyenné váltam volna, ha hallgatok a szüleimre és beadom a derekam és nem kezdek el már főiskola mellett dolgozni, és tartattam volna magam kényelmesen (nagyon kibuktak, mikor elkezdtem tanulás mellett dolgozni)... Csak nekem ez a "mamahotel" életmód nem jött be. Nem lennék a helyedben, 30 fölött pályakezdő frissdiplomás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!