Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért alapján érik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alapján érik meg a legtöbb férfiban az eljegyzés gondolata? Illetve másokban miért később ha adottak a körülmények? (lent)

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyunk együtt, ebből több, mint 2 éve együtt is élünk, 1 éve költöztünk saját lakásba. Én úgy gondolom, nincs akadálya a továbblépésnek, de mégsem történik semmi. Pedig tudom, hogy ő is szeretne esküvőt. Beszélgettünk az esküvőről, hogy az 5. évfordulónkon szeretnénk, és mondta hogy az jó is lesz. Tudom, buta logika, de nekem úgy jön le, mintha nem lenne biztos bennünk. Kb. 2 éve kezdte hogy havonta-2 havonta egyszer amikor netezünk, hogy rátéved valami jeggyűrűs oldalra (néha órákig elmolyol rajtuk) rengeteg oldalt végigböngészve és nézegeti őket. Gyakran kérdezi is hogy melyik szép melyik nem, tudja nagyon jól már a méretem is meg azt is hogy melyik az "ideálom". De kb úgy érzem, mintha 2 éve ezzel húzná az agyam. Persze, akkor fél év után még korai lett volna, de most már szerintem megérhetett volna a gondolat a fejében, ha elvileg már akkor is gondolkozott benne. Ti mit gondoltok? Előfodulhat, hogy nem biztos a kapcsolatunkban, azért nem lép? Mielőtt azt írnátok, hogy kérdezzek rá nyíltan, hogy mikor tervezné: nem szeretném ezt tenni. Valahogy az egész erőszakosnak tűnik már attól hogy faggatom róla... Ennek elvileg benne kell megérnie (de mi nők csak várjunk, különben türelmetlen, erőszakos nőszemélyek leszünk?)

23-31 évesek vagyunk.

2015. jún. 11. 02:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha az 5. évfordulón szeretnétek esküvőt, akkor van még ideje. :)
2015. jún. 11. 02:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez is igaz végül is. De ha a házasodási szándék megvan, nem akkor kéne jönnie a gyűrűnek? :)
2015. jún. 11. 02:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, úgy is akkor jegyez el amikor akar. :D Légy türelmes.
2015. jún. 11. 03:17
 4/12 anonim ***** válasza:

A félelem alapján, hogy esetleg elveszti az adott nőt, és akkor belehalna.Ez van normális esetben.

Aztán van olyan is, hogy a nő-mint nálad látható-lesz türelmetlen, és elkezd trükközni, és kierőszakolja.

2015. jún. 11. 06:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Házasulási szándék persze.. A párom is eljegyezne már, de még minek? Esküvő úgyis csak 3 év múlva lesz. Van még ideje, majd megkéri a kezemet 1-2 év múlva.

Velem tervezi az életét, ezt pontosan tudom. Ennél több egyelőre nem kell. :) Majd ha úgy érzi, hogy már gyűrűt venne nekem, mert itt az ideje, akkor megteszi.

A következő 1-2 évig még nem aggódok.

2015. jún. 11. 08:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Ismerek olyanokat, akiknek nem volt probléma több évig jegyben járni, lehet, hogy a te párod másképp gondolja, és ha már eljegyez, akkor rövid időn belül (mondjuk egy éven belül) esküvőt is akar. Addig meg nézelődik, esetleg kifoghat valami jeggyűrű "akciót". Türelem.
2015. jún. 11. 08:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg ezeket az oldalakat nézegeti, akkor nem értem miért aggódsz. Ezen kívül számomra 2 és fél év kevés lenne egy esküvőhöz és ezen kívűl, meg is beszéltétek, hogy mikor fogtok összeházasodni. Várj türelemmel.
2015. jún. 11. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Remélem tudod, hogy ez tipikus női hiszti... mondom ezt nőként. Ötödik évfordulótok még messze van, nézeget ilyen oldalakat és kifejezte a szándékát, hogy ő is akarja az esküvőt. Akkor mégis minek problémázol? Várj szépen türelemmel, meg fog történni a dolog.
2015. jún. 11. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs miért aggódni. Ha a gyűrűs oldalakat nézegeti az nagyon jót jelent, az én pasim akivel 3 éve vagyok együtt azt se tudja mennyi egy jegygyűrű... Nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de lehet hogy gyűjt rá, mert a legtökéletesebbet akarja megvenni neked.
2015. jún. 11. 11:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne hozd fel. Majd megteszi, ha akarja. Örülj, hogy egyáltalán gondolkodik rajta, és hogy vele lehetsz. Értékeld, amid van.
2015. jún. 22. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!