Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell eroltetni az eljegyzest/eskuvot?
a nok a hulyek
Hiszen a ferfiak evezredekig hajlandoak voltak nosulini hiszen egy ertekes normalis no nem allt csak ugy ossze vaakivel elvarta hogy felesegul vegyek.
A mai nok akar meg nos ferfi ala is alafekszenek egy kis szeretetert es elfogadjak a huye dumat papir nem szamit.
Igy jartak a nok maguknak koszonhetik aki lead az elveibo az erkolcsebol a normajabol az erteketeen lesz olcso aru senki nembecsuli.
nem hiszitik de enek meg olyan nok akik tartjak a sajat nomaikat es nem is kezdenek olyan emberrel akik nem ugyanazt vallja.
Ha nem akarod, nem teszed meg. Ez a felnőtt lét.
Kommunikáld korrektül és kész.
Kieg: a házasság nem a szeretéshez kell. És nem egy db papír. Az a házasságot jelző házasságlevél, ami nem egyenlő magával a házassággal.
minden kotodesfelelemmel kuzdo ember ezt mondja papair papir de a mobilhoz a szerzodes az nem papir ?
Az autohitel nem papir?
a jelzalog nem papir?
Ha egy szűk körű esküvőbe nem akar belemenni a párod, akkor neki csak a buli kell. Így én se házasodnék. Mert azt pl megértem ha 2 tanúsat nem akar... nekem is fontos volt, hogy legalább a szűk család ott legyen.
De neki csak a buli meg a rongyrázás kell, nem igazán te vagy a fontos.
"Vicces. Amikor egy no nyafog itt gyk-n, higy miert nem keri meg a parja, o is elvan kuldve a busba, mert minek erolteti, ha a ferfi panaszkodik errol o is. :D"
Igen, mert egyik állásponttal sincs baj, ha a két fél képes leülni és megbeszélni. Mindkettővel az a baj, hogy itt rinyál, de arra nem képes, hogy leüljön, megfogja a kedvese kezét, és kompromisszumra jusson vele.
Nekem tök mindegy, hogy házasodsz-e, mert azt se tudom, ki vagy. Nem fogom tudni megoldani a problémád. Azt csak a barátnőd tudja, illetve leginkább ketten együtt.
Szerintem nem szereted igazán. Láttam án nem egy olyan pasit aki papírozott nekem össze-vissza (nem az én párjaim voltak persze), aztán megtalálták azt a nőt, akinél nemhogy nem a nő hozta fel a házasságot, hanem szegény csak pislákolt, hogy nahát, máris megkérték a kezét, pedig még meg se fordult a fejében, hogy ebből ez lehet.
Szóval nem, nem szereted eléggé. Ha szeretnéd aláírnád azt a papírt, hiszen úgysem számít, nem? Ja! Hogy mégis számít? Akkor meg nem csak egy papír. Szembe kéne nézni ezzel az alapvető konfliktussal.
Szakíts vele és keress egy másik elköteleződés fóbiást, találsz nőben is. egyre több van, nem kell aggódni. Hagyd szegény lányt, hagy találja meg a szőke hercegét, aki pennát ragad és aláírja a megfelelő helyen azt a pergamen darabkát!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nem tudok teljes mértékig azonosulni azzal a hozzászólással, hogy a "nagy esküvő" csak rongyrázás.Ja persze ez két emberről szól, de a két embernek van családja és barátaik akik szeretik őket, jó esetben, és viszont. Tényleg olyan borzasztó az, ha azt a napot amin életed egyik legmeghatározóbb döntését hozod szeretnél megosztani olyan emberekkel akiket szeretsz?
Nem mondom hogy mindenkinek kell, de miért ítélik el azokat akik ezt szeretnék?
Kérdező te, ne házasodj!Lesz majd olyan csaj, aki szintén nem akar tőled semmi komolyat. Vagy olyan akivel ez a kérdés nem lesz kérdés!
Hogy maradi vagy-e? Nem! Ez a "nekem nem kell papír, hogy szeressem, meg vele legyek" felfogás nagyon is XXI. századi. Szüleink, nagyszüleink, dédszüleink, mind-mind összeházasodtak. Talán ők jobban szerették egymást azután? Nem hiszem. Esküt tettek, mert bizonyosak voltak magukban és választottjukban. Másrészről válással is jellemzően nem a nagyszülők házassága végződött. Ez már inkább a szüleinkre, és a korunkbeliekre jellemző.
Egyébként esetedben az a véleményem, hogy: kompromisszum aképpen, hogy : Legyen esküvő, ha azt akar, meg Te sem tartasz az elköteleződéstől, de akkor akkora, amekkorát Te mondasz, vagy ha csak a buli kell neki, a feljahtás, akkor menjen el a barátnőd egy parádéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!