Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzest szeretnek, vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzest szeretnek, vajon meddig kell meg varnom? (lent)

Figyelt kérdés
Lassan 2 eve vagyunk egyutt, masfel eve egyutt lakunk. Azt nem irom le hogy hany evesek vagyunk, legyen annyi eleg, hogy 20-on felul. Szerintetek realis lenne mar? En nem tartanam korainak, de nem akarom felhozni elotte mert azt hinne hogy, nyomulok. Pedig szerintem normalis, hogy vagyok ra... Minden rendben van koztunk, dolgozunk, tanulunk... Alig varom mar, amikor erre gondolok, ropkodnek a pillangok a hasamban :) Orulok hogy ezt kiirhattam magambol...
2014. okt. 20. 23:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha még nem volt köztetek ez téma, egyszer felhozhatod, hogy mik a tervei a jövőre nézve:)
2014. okt. 20. 23:47
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Jobb ha az elején tisztázod a pároddal te mit szeretnél és az ő elképzelései hasonlóak-e a tiédhez. Vannak akik hosszú évekig türelmesen várják, és nem történik semmi. Majd jön a gyerek meg a döbbenet mikor kiderül, apuci nem szeretné lekötni magát. És jön a papír nélkül is boldogok leszünk szöveg. Tapasztaltam.
2014. okt. 20. 23:50
 3/32 anonim ***** válasza:
91%
Erről egy kapcsolatban beszélni kell. meg úgy minden másról is.
2014. okt. 21. 00:04
 4/32 anonim ***** válasza:
71%
Régóta együtt laktok. Szerintem szabad egyszerűen a vágyadról beszélni: szeretném, ha összeházasodnánk. Ez nem tolakodás, ez egy tény, amit elmondhatunk annak, akivel már több mint 1 éve együtt élünk.
2014. okt. 21. 00:05
 5/32 anonim ***** válasza:
48%
Mi 8 év együttélés után házasodtunk össze. Eljegyzés nem volt, egyikünk sem tartotta fontos dolognak. Megbeszéltük még a kapcsolat elején, hogy majd összeházasodunk, és valahogy úgy hozta a sors, hogy ez 8 év múlva következett be. Addigra legalább jól megismertük egymást. :)
2014. okt. 21. 00:17
 6/32 A kérdező kommentje:
Felveteskent mar volt rola szo, meg hogy o hogy kepzeli el (lemenni csak setalni es ugy hirtelen meglepi.. azt hiszem el is ajulnek :D) de annak is mar tobb, mint egy eve hogy ezt beszeltuk. Tobbszor neztunk mar gyuruket is neten (nem direktben, csak kivancsiagbol kinek melyik tetszik) Azt is emlitette meg az elejen, hogy 2 ev utan mar idoszeru lenne... es hipphopp elszaladt ez a ket ev :) Szoval volt mar rola szo, meg tudom, hogy szeretne majd megallapodni, csak felek szoba hozni nehogy turelmetlennek es hazisarkanynak tunjek... Csak varok :) es bizakodom a kozelgo unnepekben es a szulinapomban.
2014. okt. 21. 00:20
 7/32 A kérdező kommentje:
Huha, 8 ev... :) hogyhogy epp akkor? Valtozott valami?
2014. okt. 21. 00:21
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem változott semmi.. csak pont akkor lett 2000. év. :) Ajjaj, ebből kiszámolható hány évtizede vagyunk együtt.. :)
2014. okt. 21. 00:35
 9/32 anonim ***** válasza:
77%
Emlékeztesd hát, hogy letelt a 2 év. Nehogy aztán 8 legyen belőle, vagy 20.
2014. okt. 21. 00:37
 10/32 anonim ***** válasza:
80%
" hazisarkanynak tunjek" - nem tűnsz annak, nyugodtan beszélj a vágyaidról. Ketten kell ezeket megoldani, meg kell beszélni. Ma gyakori ez: összeköltözni és félve várni, várni, várni. Nem kell, természetes és szép amit érzel: szeretném, ha összeházasodnánk.
2014. okt. 21. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!