Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzest szeretnek, vajon meddig kell meg varnom? (lent)
Figyelt kérdés
Lassan 2 eve vagyunk egyutt, masfel eve egyutt lakunk. Azt nem irom le hogy hany evesek vagyunk, legyen annyi eleg, hogy 20-on felul. Szerintetek realis lenne mar? En nem tartanam korainak, de nem akarom felhozni elotte mert azt hinne hogy, nyomulok. Pedig szerintem normalis, hogy vagyok ra... Minden rendben van koztunk, dolgozunk, tanulunk... Alig varom mar, amikor erre gondolok, ropkodnek a pillangok a hasamban :) Orulok hogy ezt kiirhattam magambol...2014. okt. 20. 23:33
31/32 anonim válasza:
Ha ket ember eldonti es egymasnak megigeri hogy egyutt fog elni hazassagban es husegben akkor a ket ember ugy viselkedik hogy mukodjon a dolog es egymashoz formalodik.
Ezzel szemben ha ket ember kiprobalja magat egymassal abban mar eleve megvan a lehetoseg hogy nem tartanak ki egymas mellett hiszen az egyutteles csak egy proba.
Ha a proba nem jon be akkor siman tovabblepnek.
sajnos a mai kor embere fel az elkotelezetsegtol a felelossegtol es mindig hagy egy kiskaput maganak Pontossan a kiskapu miatt nem mukodnek a kapcsolatok.
32/32 A kérdező kommentje:
Haha... Nyilván azóta se kérte meg a kezem. :D
2019. jún. 28. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!