Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti elhalasztanátok az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhalasztanátok az eljegyzést ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 3 hónapja a mai napot tervezem. Ugyanis ma van a barátnőm szüleinek a házássági évfordulója. Náluk szokás, hogy ilyenkor az egész család összejön és együtt ünnepelnek. A barátnőm szüleivel arra gondoltunk, hogy a ma este lenne a legmegfelelőbb arra, hogy megkérjem a kezét. Már minden meg van hozzá, titokban nem csak a családjuk lesz ott, hanem az én családom is, és a közös barátaink.

Viszont nem rég történt egy baleset, amiben meghalt az exbarátja. Ez pont egy hete történt. Nem mutatja ki, de tudom, hogy megviselte.

Szerintetek nem lenne jobb, ha várnék pár hetet?

2014. nov. 14. 11:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10%
Nem illik más ünnepét kihasználni. Ez a szülők ünnepe.
2014. nov. 14. 11:41
 2/19 A kérdező kommentje:
A szülők tanácsolták a mai napot.
2014. nov. 14. 11:44
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ne várj, főleg hogy mindkét család készül, a lehető legjobb alkalom, mikor lesz ilyen ismét? :)

Az első válaszolónak: a családdal együtt találta ki a kérdező, hogy ezen az eseményen történjen az eljegyzés....

2014. nov. 14. 11:45
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
szard le. örülni fog. veled jár nem az exével. sok boldogsagot
2014. nov. 14. 11:46
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, te egy nagyon ritka, figyelmes, gondos fiúnak/férfinak tűnsz az alapján, amit írtál! Úgy érzem, hogy te ismered annyira a barátnődet, hogy eldöntsd, mit tegyél.

Örülök, hogy ennyire figyelsz a barátnődre, nagyon szép, ahogyan megszervezted-szerveztétek az eljegyzést.

Ex-barátjával kapcsolatban részvétem.

Szerintem te döntsd el.

2014. nov. 14. 11:46
 6/19 Janka néni ***** válasza:
69%
Ha nem mutatja ki külöösebben is, persze, hogy bántja. De nem hiszem, hogy tapintatlanság lenne. Ez a Ti életetek és annak boldogságáért feleltek. Tedd meg, ha ezt túlreagálja (bár nem hiszem), az baj. Nem azért, mert a volt barátjáról van szó, hanem azért, mert mindennek meg van az ideje. Végül is, ha közelebbi családtag lenne, még megértenem a halasztást, hisz az a többieket is érintené. De itt nem így van. Félre fogja tenni a "gyászát", nyilván elmegy a temetésre, de ez nem boríthatja fel a Ti életeteket.
2014. nov. 14. 11:48
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! Ment a zöld pacsi.
2014. nov. 14. 12:00
 8/19 anonim ***** válasza:
35%

Érdekesen és figyelmesen gondolkodsz.

Más fiú ha ilyen esetben észrevenné, hogy a lányt megviselte a volt párja halála, az eljegyzést nem szervezné, hanem lefújná, mivel akár meghalt, akár nem, akkor is rá gondol.

De ha emiatt nemet mond, akkor nem is szeret igazán, és értelmetlen is lenne hogy veled van.

Szerintem tegyél egy próbát, bár az sem lenne jó ha csak vigaszként futna bele az eljegyzésbe.

De ha szeret, akkor boldogan mond igent :)

Próbáld meg!!! :)

Mióta vagyok együtt? Együtt laktok amúgy?

2014. nov. 14. 12:04
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem tartok attól, hogy nemet mondana. Csak nem akarom, hogy x év múlva úgy gondoljon vissza erre a napra, hogy ott van egy kis szomorúság is benne. Egyáltalán nem zavar, hogy gondol rá, hisz 5 évig együtt voltak, és a srác segítsége nélkül biztos, hogy nem ott tartana a barátnőm, ahol tart. Ha az én exem nem lenne most köztünk biztos, hogy gondolnék ra. Pedig nagyon szeretem a barátnőmet, de még is csak az életünk részei voltak valamikor.

24 évesek vagyunk, és majdnem féléve együtt lakunk.

2014. nov. 14. 12:34
 10/19 anonim ***** válasza:
35%

Kedves Kérdező, egyrészről a barátnődnek részvétem.

Másrészről én azt javaslom, hogy várj pár hetet. Részben azért, hogy - ha nem is mutatja a barátnőd - had gyászoljon, mégis az exbarátjával volt egy ideig, és az élete egy részét képezte. Másrészt nekem valahogy fura, hogy a szülők házassági évfordulóján legyen egy eljegyzés, mégha a szülők javasolták is. Ez két külön ünnep, én valahogy az eljegyzésemen nem "osztoznék". Egy napon tartja a kettőt nem érezném az eljegyzésemet sajátomnak. Szerintem az eljegyzésetek legyen a Ti saját ünnepetek. A szülők évfordulója pedig az övék.

2014. nov. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!