Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti elhalasztanátok az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhalasztanátok az eljegyzést ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 3 hónapja a mai napot tervezem. Ugyanis ma van a barátnőm szüleinek a házássági évfordulója. Náluk szokás, hogy ilyenkor az egész család összejön és együtt ünnepelnek. A barátnőm szüleivel arra gondoltunk, hogy a ma este lenne a legmegfelelőbb arra, hogy megkérjem a kezét. Már minden meg van hozzá, titokban nem csak a családjuk lesz ott, hanem az én családom is, és a közös barátaink.

Viszont nem rég történt egy baleset, amiben meghalt az exbarátja. Ez pont egy hete történt. Nem mutatja ki, de tudom, hogy megviselte.

Szerintetek nem lenne jobb, ha várnék pár hetet?

2014. nov. 14. 11:38
1 2
 11/19 csabika1971 ***** válasza:
75%
Szerintem ne várj. Most te vagy a szerelme, hisz vele szakított és most ti ketten vagytok egy pár. Inkább az egy jó alkalom, hogy eltereld a figyelmét a nosztalgiázásról és felvidítsd.
2014. nov. 14. 13:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi lett? Megkérted a kezét?
2014. nov. 15. 22:14
 13/19 Janka néni ***** válasza:
Igen! Mi volt? Megtartottátok, hogy sikerült? Csak nem képzeled, hogy nem érdekel itt minden válaszolót?!
2014. nov. 17. 10:52
 14/19 A kérdező kommentje:

:D

Nagyon jól sikerült. Igaz, hogy mire megkértem rég tudta, hogy mire készülök, mert az egyik barátnője nehezen tud titkot tartani.

Boldogan ( legalább is úgy tűnt ) mondott igent, és biztosított róla, hogy tökéletes időpontot választottam, mert a baleset nem rontot semmit rajta.

Kösz mindenkinek a segítséget, jó arcok vagytok! ;)

2014. nov. 17. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!!! :-)
2014. nov. 19. 10:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként szuper, hogy kérdezed a hozzászólók véleményét, de a neked nem tetsző választ lepontozod.
2014. nov. 20. 08:34
 17/19 A kérdező kommentje:

15! Köszönjük!

16! Egyetlen választ sem pontoztam le! Az első kivételével mindenkinek zöldet adtam. Az 1. válaszolót se pontoztam le, bár nem a kérdésre válaszolt.

2014. nov. 20. 15:13
 18/19 Janka néni ***** válasza:

Hali 16#! Bárki pontozhatja a hozzászólásokat, aki regisztrált és olvassa őket.

Kérdező! Örülök, hogy ilyen jól sikerült. Azért érzem, hogy egy kicsit Te is megkönnyebbültél! Hajrá, aztán jöhetnek a gyerekek!

2014. nov. 21. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
gratula :)
2014. nov. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!