Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogja megkérni a kezem? Még túl fiatalok vagyunk? A lentiek alapján hosszútávú lehet ez a kapcsolat?
1 és fél éve vagyunk együtt.
Mostanában sokat beszélgetünk a jövőről, de általában én szoktam felhozni a témát.
Nem rég szóba jött az összeköltözés és ehhez hasonlók.
Komolyabban belemártottuk magunkat a témába.
Azt mondta, hogy neki kell egy év együttélés, hogy megkérje valaki kezét.
Azt kérdeztem mit gondol a jegyben járásról, díjazta, szerinte nem rossz dolog.
Azt mondta velem el tudja képzelni a jövőjét, de más lánnyal nem. Azt mondta akar majd gyereket tőlem és azt akarja, hogy én legyek a felesége egyszer.
Sokszor szóba jön az összeköltözés téma.
Lassan ő is akar költözni otthonról (3 éven belül) és engem is akar vinni magával.
Tetszik az ötlet, addigra úgyis befejezem a tanulmányaimat és ha mindenigaz munkám is lesz, de ha mégse szerintünk az se baj, mert jól kereső állása van.
Ezek alapján lehet hosszútávú ez a kapcsolat? Megkér valaha?
Komolyan gondolhatja?
Te jó ég, 17 évesen hová akarsz még eljegyzést? Egyáltalán nincs semmi értelme, te még tanulsz, mindketten a szüleitek nyakán éltek, és egy árva percet se laktatok még együtt, hová akartok akkor házasodni?
Szerinted attól lesz valami egy kapcsolat, ha gyűrű kerül az ujjadra? Mit számít neked 17 évesen, hogy mikor akar eljegyezni, ha egyszer szeretitek egymást? Tök felesleges ezen pörögnöd, először fejezd be a sulit és költözz össze a pároddal... de még akkor is nagyon fiatalok vagytok ehhez. Lövésetek sincs az életről, bőven ráértek az eljegyzéssel.
Nincs is meg 17! A kerdezo 16 eves!
Rohadtul korai meg az eskuvon gondolkodnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!