Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor fogja megkérni a kezem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogja megkérni a kezem? Még túl fiatalok vagyunk? A lentiek alapján hosszútávú lehet ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyunk együtt.

Mostanában sokat beszélgetünk a jövőről, de általában én szoktam felhozni a témát.

Nem rég szóba jött az összeköltözés és ehhez hasonlók.

Komolyabban belemártottuk magunkat a témába.

Azt mondta, hogy neki kell egy év együttélés, hogy megkérje valaki kezét.

Azt kérdeztem mit gondol a jegyben járásról, díjazta, szerinte nem rossz dolog.

Azt mondta velem el tudja képzelni a jövőjét, de más lánnyal nem. Azt mondta akar majd gyereket tőlem és azt akarja, hogy én legyek a felesége egyszer.

Sokszor szóba jön az összeköltözés téma.

Lassan ő is akar költözni otthonról (3 éven belül) és engem is akar vinni magával.

Tetszik az ötlet, addigra úgyis befejezem a tanulmányaimat és ha mindenigaz munkám is lesz, de ha mégse szerintünk az se baj, mert jól kereső állása van.

Ezek alapján lehet hosszútávú ez a kapcsolat? Megkér valaha?

Komolyan gondolhatja?

2015. márc. 23. 21:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Én is 20 éves fiu vagyok,de biztos nem vennélek el,még ha szeretnélek is akkor sem,mivel ez még tuul korai drágám. :)
2015. márc. 23. 22:17
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha 20 éves fiú lennék, ugyanezeket mondanám egy 16 éves lánynak.
2015. márc. 23. 22:30
 13/33 anonim ***** válasza:
88%

Ennyire nincsen semmilyen biztos pont az eletedben, hogy mar 17 evesen azon gondolkozol, mikor kotelezheted el magad?

Megertem, hogy dul a szerelem de erre meg aludjatok egy par evet. Nem kell elkapkodni semmit, ha O az igazi 5 ev mulva is melletted fog viritani, ha meg nem....hat akkor megsporoltal magadnak egy valast.

2015. márc. 23. 22:45
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Azért másfél év után azon verni a hisztit, hogy még nem kért meg, úgy, hogy együtt sem éltek... te jó ég. Hova, mégis hova a jó istenbe sietsz ennyire? Nem is ismered igazán, ha együtt sem éltek...
2015. márc. 23. 22:55
 15/33 anonim ***** válasza:
61%
Mi a párommal mindketten 21 évesek vagyunk, én a magam részéről megtaláltam benne a tökéletes párt, és úgy érzem együtt akarok megöregedni vele, mégse házasodnék még össze vele, pedig házasságpárti vagyok, és mindenképp akarok majd később, de ennek nem 20 éves kor körül van itt az ideje szerintem. Házasság nélkül eljegyezni valakit meg értelmetlen.
2015. márc. 23. 23:20
 16/33 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem egyáltalán nem vagytok túl fiatalok semmihez. Igenis van olyan nő, aki kiskamasz kora óta arra vár, hogy feleség lehessen (én is ilyen voltam). És igenis van olyan férfi is, aki nem 2-3 hónapos járásokban gondolkodik, hanem családban - fiatal kora ellenére is. Tény, hogy szemtelenül fiatalok vagytok, de ez nem jelenti azt, hogy ne jegyezhetnétek el egymást, vagy akár ne házasodhatnátok össze 1-2 éven belül. Én 18 évesen lettem menyasszony, 19 évesen pedig már boldog házasságban éltem. Nem vagyok roma, nem lettem terhes, közben lediplomáztam és dolgozom. Mellesleg boldog feleség vagyok, és soha, egy percre sem bántam meg, hogy ilyen fiatalon férjhez mentem. :)

Azért arra figyelj, hogy véletlenül se erőszakoskodj a gyűrűért, mert nagyon elmérgesedhet a viszony (barátnőim példáját látva). Ha meg akar kérni, meg is fog, ha meg nem, akkor teljesen felesleges ezzel piszkálni. Várj türelemmel. És hajrá! :)

2015. márc. 23. 23:26
 17/33 anonim ***** válasza:
43%
jajj tudjuk tudjuk már a gyerekeitek nevét is kitaláltátok meg minden... de van egy rossz hírem: úgyis szakítás lesz a vége XDDDDDDDXDXDXDXDXDXDXDXD
2015. márc. 24. 00:02
 18/33 Költőnő? ***** válasza:
84%
17 éves vagy, ő is csak 20. Még el sem kezdtétek az életet igazán. Felesleges még ezen rugózni. Fejezd be a sulit, tanulj tovább v csinálj egy jó szakmát, dolgozzatok, költözzetek össze és ha még mondjuk ezek után két év után is habosbabos minden: lehet rajta gondolkodni. Hamarabb felesleges.
2015. márc. 24. 05:47
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
Èn 18 a pàrom 22 volt mikor összejöttünk 6èv utàn költöztünk össze sajàt lakàsba (előtte sem a szüleinknèl laktunk ) 8. èvfordulónkon volt az eljegyzès rà egy èvre a az eskůvő nàszútröl màr 3an tèrtünk haza :-) így mikor 10ève voltunk együtt màr mindenünk megvolt, nem kell sietetni...nem vagy lekèsve semmirõl!!!
2015. márc. 24. 07:10
 20/33 anonim ***** válasza:
47%

Miért kell leszólni a kérdezőt? Ti is voltatok tinik, az akkori szerelmetek biztos nektek is nagyon komolynak tűnt, és valószínűleg ti is felnőttnek éreztétek már magatokat, csak utólag tudjátok, hogy baromira nem voltatok azok. Ő most van benne, nyilván ő is azt gondolja, hogy felnőtt már és reálisan látja a kapcsolatukat.

Kérdező, 17 évesen, másfél év után nagyon korai ezen agyalni még. Én nem bántalak, voltam én is 17 éves, nekem is kb. másfél éves kapcsolatom volt ennyi idősen, ugyanígy azt éreztem, hogy én megtaláltam az igazit, kész, ő lesz a férjem, a gyerekeim apja. Ha tehettem volna és megkért volna, másnap hozzámegyek, fülig szerelmes voltam.

Hát, eltelt 10 év, most 27 éves vagyok, van ugyan férjem, és épp várom az első gyerekünket, de a férjem nem az a pasi, akiről 17 évesen meg voltam győződve, hogy az igazi :) Ettől függetlenül komoly kapcsolat volt, majdnem 6 évet húztunk le együtt összesen, és nem bántam meg, egymás mellett nőttünk fel, a szakítás óta nagyon jó barátok vagyunk, de párként nem működött a dolog, egész egyszerűen kinőttük egymást.

Nem azt mondom, hogy nálatok is biztosan ez lesz, lehet, hogy ti együtt maradtok, de ahhoz, hogy ez kiderüljön, idő kell. 17 és 20 évesen fiatalok vagytok még, nincs teljesen kiforrva a személyiségetek. Körvonalazódik már, hogy mit akartok az élettől, de még sok minden változhat. Legyetek együtt, szeressétek egymást, és várj türelemmel. Igaza van a párodnak, hogy előbb éljetek együtt egy évet, sok dolog csak így derül ki, válik láthatóvá. Ne siess, nagyon fiatalok vagytok, bőven ráértek, bár tudom, hogy ez a legidegesítőbb tanács ilyenkor, de hidd el, igaz.

Egyébként a mikor jegyez el kérdésedre megadta a párod a választ: 3 éven belül összeköltöztök, onnantól pedig egy év együttélést szeretne, hogy kiismerjétek egymást rendesen. Igaza van, ennyi bizony kell.

2015. márc. 24. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!