Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ha egy férfi tudja, hogy egy nőnek fontos az eljegyzés, házasság és csak ezért veszi el, de különben a férfinek semmit sem számít és neki teljesen mindegy, hogy lesz-e esküvő vagy sem.
Ha a nőnek fontos, a férfinak pedig közömbös a dolog, tehát nincs sem mellette, sem ellene, az nem egyenlő azzal, hogy csak a nő akarja.
Minden esetre úgy gondolom, az a legjobb felállás, ha mindketten ugyanazt akarják a felek.
Egyébként a székszoknya, és a lagzi csak körítés, flanc, magához a házassághoz konkrétan semmi köze. Csak az esküvő költségeit növeli. Szóval szerintem nagyon nem mindegy, hogy a férfi a nagy bulit, pénzelverést, szervezést nem akarja, vagy a házasságot.
Másnál meg más területen köt valaki kompromisszumot. Nálunk az az elv, hogyha valamelyikünk nagyon nem akar valamit, akkor az nem lesz, de ha egyikünk akar valamit, a másiknak meg tök mindegy, akkor miért ne? Van, aki a lakhelyben, a gyerekek számában, vagy más területen egyezik be valamibe, amire alapból ő nem gondolt volna, nem úgy csinálta volna, de a másiknak fontos, neki meg semleges. Ha tényleg nincs benne ellenérzés a házassággal szemben, tényleg teljesen mindegy neki, akkor nála úgysem változik semmi, engem meg boldoggá tesz.
Nálunk mindketten akartuk a házasságot, de ha így lett volna, ahogy leírod, az sem zavart volna, sőt, ha nem akarta volna, szerintem akkor sem hagytam volna emiatt ott, hiszen szeretem, ne ezen múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!