Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi egy fiú/férfi, hogy már megérett arra, hogy eljegyezze a barátnőjét vagy meg is házasodjon?
Ez függ a barátnőtől, akivel együtt él? Tehát a hozzáállása, természete vagy ez a dolog barátnőtől független? Köztudottan a férfiak jobban félnek az elköteleződéstől, de ha még is így döntenek, akkor miért? Huszas évek elején, közepén, végén és harminc évesek válaszát IS várom (jöhetnek akár tizenévesek és negyvenévesek válaszaik is, de nyilván ez ritkább) :)
Kérlek írjatok évszámot (férfiét és nőét is) plusz mennyi idő telt el az ismerkedés és az eljegyzés között plusz a házasság :)
Én félek attól, hogy a barátnőm megváltozik házasság után. Nekiáll sárkányosodni vagy hasonló. Illetve én elég éretlen típus vagyok. Nem a hagyományos "meló-meccs-sör" típusú hanem ökörködős, hülyéskedős, mint egy tini, csak saját lakással és bakkártyával.
Itt a gyakorin is sokszor olvasom hogy házasság után "nincs tied enyém, hanem közös van" és mint egy törvényt hangoztatják. Én elég jól keresek, és ennek jelentős részét hülyülésre szándékozom költeni házasság után is (szeretek síelni, paintballozni, xbox kinectezni, bütykölni a bringámat mindenféle speckóval, szeretem a kütyüket)
A barátnőm nincs ilyen szerencsés helyzetben, ő tanító és majd fél év alatt keresi azt amit én 1 hónap alatt. Ő általában csak mosolyog a dolgaimon de félek tőle, ha összeházasodunk nekiáll majd osztani hogy mit mire hogy költsek szerinte. Azt meg nem bírnám huzamosabb ideig elviselni.
Ha ezek a félelmek nem lennének már rég elvettem volna mert nagyon szeretem és amúgy jól megvagyunk.
28/F
#1 Vagyok. Nem szórom a pénzt mint egy kisgyerek, minden hónapban félre teszek (illetve pl alkoholra szinte egyáltalán nem költök). Mindamellett hogy a barátnőmnek is szinte mindent megadok amire vágyik és maga nem engedheti meg. Közös hobbijaink vannak de egy nő alapvetően máshogy van összerakva mint egy férfi. Olyan csak a mesében van, hogy minden hobbi 100%ban egyezik.
Én pl sohasem fogok kis kézműves bigyókkal szöszölni amivel ő szokott. Nagyon cuki meg minden ahogy csinálja meg szép, de nem az én világom. Ugyanakkor őt abszolút hidegen hagyják a kütyük, elektronikai dolgok ami viszont az én hobbim (szakmámból adódóan is).
De például síelni együtt szoktunk, néha biciklizni is.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!