Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben olyanná válik a férfi, mint amilyen az apja?
Az a lényeg, hogy megtudtam hogy a párom apja sajnos eléggé nőcsábász volt. Sajnos a párom azt mondja hogy ő ezt negatívan sínylette meg gyerekkorában, mivel ő mindig látta hogy az apja sok nőt visz szobára, de neki meg tartania kellett a száját, nehogy megtudja a saját anyja, akit csalnak.
Szóval egy olyan gyerek, akinek kiskorában (tini-kor) titkot kell tartania, mert a vele egynemű szülő csalja a másikat, akkor törvényszerű, hogy ő is olyanná válik később?
Egyáltalán nem az! Nem pozitív, és követendő példaként fogta fel, hogy így kell élni, sőt nyomasztotta ez a helyzet.
Ezért ő is kerülni fogja.
Pár ismerősöm alkoholista családban nőtt fel. Ők egy kortyot sem isznak, soha.
valószínű nőcsábász lesz, eleve ilyen a pasik vére, erre csak ráerősít a dolog
az meg hogy mit mond... azt mondja amit hallani akarsz
Mintha csak a saját gyerekkorom látnám a kérdésben. Apám is ilyen volt, mint a párod apja. Minden héten más nők, el is váltak a szüleim hamar. Éveken keresztül ezt láttam tőle, hogy minden nőt az ágyba cipel szinte, aki csak mozog.
Ehhez képest én az ellenkezője vagyok, mindig hosszú kapcsolatra törekszem, nem csaltam meg egy barátnőmet sem, sőt, az utolsóval 5 évig voltam együtt.
Nem minden esetben válik ugyanolyanná a pasi. Sőt, szerintem ez a legtöbb esetben inkább pont az ellenkezőjét váltja ki, pont mint nálam.
28/F
Ez nem törvényszerű, szóval ne aggódj! :)
Az én párom édesapja egy jó ember, de sajnos nagyon nem szeret dolgozni, egyáltalán nem segít az otthon munkában, csak TV-zik. Soha nem foglalkozott igazán a gyerekeivel, nem volt valami családcentrikus.
A párom teljesen már ember lett, mert hiányzott neki a jó apa-fia kapcsolat, amit most a saját gyermekeinkkel hoz be. Fantasztikus gondoskodó apa, aki nekem is maximálisan besegít otthon. Minden háztartási munkát megcsinál a főzést leszámítva. Szerencsére dolgozni is szeret, jó munkája van, megteremti nekünk a biztos anyagi háttért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!