Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi úgy egy férfi, hogy a barátnője az igazi?
Hát a nők+logikában se keressen...
Elmesélem, hogy alapból a legtöbb ember a rosszat, izgalmasat keresi, egy normális átlag embert nem becsül meg egyik fél sem... Kivéve mikor már megérett az adott nő vagy férfi és rájött családot alapítani egy normális értékrendű egyénnel lehet, akkor akinek van esze már megbecsüli a másikat de addig a legtöbben nem...
Ez rendben is van...unalmast nem akarnak elvenni, de!
De olyan nőt akar elvenni, akiről az egész rokonság lebeszéli, mert a nő kiröhögi a háta mögött, rendszeresen megcsalja fűvel-fával (erről a férfi is tud, de mindig megbocsát neki), szó szerint a semmit nyújtja a férfinak!Ilyen értéktelenhez kell ragaszkodni?
Nem csak olyanokkal házasodnak a férfiak, akik nem tisztelik, nem szeretik őket, úgyhogy nekem a kérdésed nem logikus.
Csak annyi jön le belőle, hogy személyes indíttatása van a kérdésednek. Arra tippelek, hogy téged nem akart elvenni a volt barátod, a következő nőt az életében pedig igen, őróla meg az vélt vagy valós a benyomásod, hogy nem tiszteli és nem szereti a volt barátodat.
Csak tippeltem, mert simán lehetett volna ez a volt barátnő kérdése is.
Egyébként meg szerintem kérdezd meg tőle, miért pont ez a lány kell neki. Ennél egyenesebben nem is járhatnál el feléje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!