Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél a férfi attól, hogy elveszti a szabadságát eljegyzés után? Miért félnek az elköteleződéstől?
Nem egy férfi írja, mondja, hogy azért nem jegyzi el/veszi el a barátnőjét, mert akkor elveszti a szabadságát. Miért kéne elveszítenie? Esküvő után is lehet saját hobbija, mehet a barátaival pecázni...stb.
és miért mondják, hogy nem akarnak elköteleződni?Megjegyzem, 32-40 éves férfiakról van szó, tehát nem tinikről, akik még nem élték ki magukat?
" Esküvő után is lehet saját hobbija, mehet a barátaival pecázni...stb. "
hehe, latszik hogy nem voltal nos... :)
jaja, persze, mehetsz... menj csak nyugodtan, persze, nem baj.... aki mar hallotta, tudja mirol beszelek :)
Érdekes számomra, amit második ír. Nekem pont az fordult meg a fejemben, hogy a házasság, gyerek az örökre szól, nincs visszaút, nem törölhető el, nem lehet csak úgy egyszerűen továbbállni, ha mégsem jönne be.
Nekem pont az a félelmetes az ilyen dolgokban, hogy tudod, hogy ez örökre így marad. Az életed erről fog szólni mostantól.
"Miért kéne elveszítenie? Esküvő után is lehet saját hobbija, mehet a barátaival pecázni...stb."
Muhaha, ha egyszer egy nő "megfogott" egy szerencsétlent a házassággal, akkor teljesen korlátozza mindenben, onnantól vége a szabadságnak.
Ez hülyeség. Érett párkapcsolatban nem okoz gondot sem az együtt élés, sem az eljegyzés, sem a házasság. Mi jövőben házasodunk össze, de sok időt töltünk külön is, legalábbis annyit, amennyit igénylünk.
Nincs kérezkedés, nincs vita ilyen dolgokon.
"Muhaha, ha egyszer egy nő "megfogott" egy szerencsétlent a házassággal, akkor teljesen korlátozza mindenben, onnantól vége a szabadságnak."
Amikor ilyeneket olvasok/hallok, mindig az jut eszembe, hogy tényleg ilyen sok sárkány van?? Komolyan érdekel. Én nő vagyok, házas, de soha nem mondtam a férjemnek, hogy nem akarom, hogy menjen ide vagy oda, és nem is terrorizáltam azért, mert elment valahová nélkülem. Az ilyen rinyáló veszekedő hárpiákat, akik sehová nem akarják elengedni(?) a férjüket, nem csodálom, hogy otthagyják rövid időn belül. Szerintem teljesen természetes igény, hogy mehessen sörözni a haverokkal/pecázni, akármi, nálunk nincs ilyen engedélykérés, szól, hogy megy, aztán ennyi. Nincs durci, szexmegvonás, terror, stb. Igaz, cserébe én se kérek engedélyt, ha csajos hétvégét akarunk tartani a barátnőkkel. Egyikünk se egy taknyos kölyök, hogy kéredzkednie kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!