Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért fél a férfi attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél a férfi attól, hogy elveszti a szabadságát eljegyzés után? Miért félnek az elköteleződéstől?

Figyelt kérdés

Nem egy férfi írja, mondja, hogy azért nem jegyzi el/veszi el a barátnőjét, mert akkor elveszti a szabadságát. Miért kéne elveszítenie? Esküvő után is lehet saját hobbija, mehet a barátaival pecázni...stb.

és miért mondják, hogy nem akarnak elköteleződni?Megjegyzem, 32-40 éves férfiakról van szó, tehát nem tinikről, akik még nem élték ki magukat?

2014. júl. 16. 16:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre a válasz: Mert nem a megfelelő partnerrel vannak együtt.

Kifejtés: Ha a férfi egy normális kapcsolatban él, azzal van együtt akit szívből szeret, aki az igazi, az nem érzi úgy, hogy meg van fosztva a szabadságától, mert ilyen nincs.

Egy normális kapcsolatban/házasságban, ugyanúgy mehet ide oda, haverozhat, élhet a hobbijának az ember...

Nálunk a férjemmel legalábbis így van, és ez a szabadság, mindkét félnek ugyanúgy jár.

Megint más kérdés, hogy sok pasi a szabadságot úgy értelmezi, hogy nem dughat meg más nőket... Ez pl undorító, és jobb is, ha az ilyen nem házasodik, mert szégyent hoz a házasság intézményére.

2014. júl. 16. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

"hehe, latszik hogy nem voltal nos... :) "

pl nem kell hülye p...csát elvenni és akkor nincsen gond. A rossz választásodról nem a nők tehetnek.:)

2014. júl. 16. 22:00
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

"Muhaha, ha egyszer egy nő "megfogott" egy szerencsétlent a házassággal, akkor teljesen korlátozza mindenben, onnantól vége a szabadságnak."

Erről beszéltem... aki rosszat választ így jár. Mellesleg meg és érdemli, ha hagyja magát:)

2014. júl. 16. 22:03
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem arról van szó, hogy a férfiaknak nem olyan fontos a család, mint a nőknek és ezért nyűg nekik az egész, mást akarnak csinálni. Viszont az már jó, ha mosnak, főznek rájuk.
2014. júl. 16. 22:45
 15/28 anonim ***** válasza:
azért azt is írjuk alá, hogy 1-2 nő meghülyül ha felkerül a gyűrű. én is nő vagyok, de mi változik? semmi. ha eddig is ment, menjen most is. ennyi. én is megyek, ő is
2014. júl. 17. 09:11
 16/28 anonim ***** válasza:
17%
#9: akkor te valami ritka kivetel vagy, sajnos a nok 99%-a nem ilyen, a ferfiak eleteben egy no zokott csak elofordulni aki nem sarkanykodik azert ha el akarsz menni valahova, es az az anyad...
2014. júl. 17. 09:14
 17/28 anonim ***** válasza:
97%

Nos, ez esetben lehet szépen otthon maradni a drága jó anyuka szoknyája mellett, majd ő is szépen kimossa a szennyesedet, elkészíti a finom vacsorát.... a szexet pedig meg tudod oldani magad is, igaz? ;-) Ha ennyire teher párkapcsolatban élni, akkor minek csináljátok? Ha ennyire sz@r a nők 99%-a és az az 1% az anyuka, akkor minek erőltetitek? Aztán majd szólj, ha elkezdhetünk titeket sajnálni... :)

2014. júl. 17. 10:03
 18/28 anonim ***** válasza:
3%

Erolteti a rosseb, csak a norol ez akkor szokott kiderulni ha mar elvetted...

ezert huzza a legtobb ferfi a hazassagot is, mert tart tole (es sajnos legtobbszor joggal), hogy amint felkerul az asszonyka ujjara a gyuru, mashogy fog viselkedni.

2014. júl. 17. 10:19
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Jaj ugyan már ez csak mese habbal.... Az meg a férfit jellemzi, ha x év alatt nem tudja kiismerni a másikat. Hidd el, annyira senki nem tud hosszú éveken keresztül színlelni, hogy egyik pillanatról a másikra királylányból sárkány legyen.

De azt nem értem, ha szent meggyőződésetek, hogy márpedig minden nő ilyen lesz, akkor tényleg, minek kezdtek nőkkel? :) Hiszen tudjátok hogy mi lesz belőlünk ugye? Vagy ez csak a házasság után lenne érvényes? Akkor ne házasodjatok, mégis ki tart fegyvert a fejetekhez? Keressetek egy olyan nőt, akinek esze ágában sincs feleség lenni, aztán majd ő továbbra is megmarad nektek kis tündibündinek. Probléma megoldva.

2014. júl. 17. 10:25
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, csak sajnos sok nő, szép meg minden, menj csak, és amint házasok, mindenen - ami eddig nem volt gond - problémázik.

Számonkér, sértődik, haragszik - pl. mert a férj elmenne sörözni néha, vagy pecázni... szerintem ez ocsmány dolog. A férj egy társ, nem pedig rabszolga, akinek az a dolga, h 100%-ig a nő érdekeit lesse.

Mostohám dettó, mióta összeköltöztek (én már leléptem), baj, ha apa elmegy pecázni, a testvéréhez, minden probléma és mindenből sértődés van. Hát ez szerintem szánalmas és birtokló hozzáállás, köze nincs a szeretethez.

Jó, néha engem is zavar, mikor a barátom hazaér és a fénykép az első, nem az, hogy hogy vagyok, de tudom, hogy az ég/naplemente csak x percig ilyen, én viszont még utána is ott vagyok.

Ha pedig felhív délután, hogy nem jön, csak későn, mert a barátaival sörözik, hát menjen! Soha nem csináltam belőle problémát és ezután sem fogok (ha házasok leszünk, akkor sem).

De mindenki más, és ha a férfi azt érzi, hogy ilyen irányba mehet a kapcsolatuk, a feleség (vannak jelei már párkapcsolatban is), akkor inkább el sem veszi. Mert ha beelegel, akkor egyszerűbb szakítani, mint válni.

2014. júl. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!