Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél a férfi attól, hogy elveszti a szabadságát eljegyzés után? Miért félnek az elköteleződéstől?
Nem egy férfi írja, mondja, hogy azért nem jegyzi el/veszi el a barátnőjét, mert akkor elveszti a szabadságát. Miért kéne elveszítenie? Esküvő után is lehet saját hobbija, mehet a barátaival pecázni...stb.
és miért mondják, hogy nem akarnak elköteleződni?Megjegyzem, 32-40 éves férfiakról van szó, tehát nem tinikről, akik még nem élték ki magukat?
Mondom... sárkány nőket nem kell elvenni. Aki nem ismeri ki x év alatt, magára vessen. De még ilyenkor is le lehet lépni ha nem tetszik a dolog. Aztán majd anyuka gondoskodik a töketlen fiacskájáról.
Egyébként pedig, azt sem kell eltűrni, hogy a pasi elkényelmesedjen, mert bármennyire nehéz is beismerni, ilyen is van.
A nőnek nem kell mindent a pasi segge alá tolni. Ki tudja szedni magának a kaját, el tud mosogatni maga után, ki tud teregetni, össze tudja szedni maga után a szemetet tud port törölni is stb...
Egy pasi seggét nem kell kinyalni, különben semmit nem fog csinálni otthon, pedig neki is ugyanúgy kötelessége. Aki nem ilyen pasit választott, vagy hagyta elkényelmesedni, az így járt.
Vegye ki a részét a férfi is a házimunkából, és ugyanannyi szórakozás jut mindenkinek.
Ha a férjem ilyet mert volna mondani pl, hogy a házimunka a nő dolga, hozzá sem mentem volna....és tartjuk magunkat ahhoz amit megbeszéltünk, mert tudja, hogy nem vagyok az a fajta nő, aki tűrje hogy cselédnek nézik.
Soha nincs veszekedés ilyen hülyeségek miatt... ő akkor és oda megy szórakozni ahova akar, csak szól előtte, és megmondja hogy kb mikor jön haza, hogy ne aggódjak. Én ugyanígy. Ennyi.
mert a házi sárkánynak kinő az összes feje:D
Viccet félretéve, szerintem egy normális párkapcsolati viszonyba ahol az egymást megértése, átérzése és a kommunikáció is megállja a helyett, ott meg lehet beszélni ezeket a félelmeket s meg is lehet oldani, küzdeni kell egymásért
utolsó. Amelyik pasi ilyen lusta disznó, nincs kedvem, vagy a nő dolga a házimunka típus, azt ott kell hagyni a f...szba. Menjen vissza anyucihoz aki majd kinyalja a seggét és mindent megcsinál helyette. Ennyi:)
Szerintem egy pasi sem pusztul bele. Aki igen az meg nem férfi, és egy valamire való nőnek nem kell:)
Értem a férfiak álláspontját, engem nőként rémít meg teljesen a dolog... az "örökké" szó... Mintha az éé hosszan visszhangozna a fejemben. Az összeköltözést nagyon szerettem volna, az esküvő más téma. Barátkozok a gondolattal. Gyűrű van a kezemen. Jövőre esküvő.
Üzenek a házasságfóbiás férfiaknak, akik a válás hozták fel:a pénzügyekről csak annyit, hogy hosszútávú együttélés során is kimondhatják jópár dologra, hogy közösen szerzett vagyon, arról nem is beszélve, hogy ha összehozol egy gyereket, akkor hiába nem volt esküvő, kihozhatja a bíróság a tartásdíjat. Semmi sem biztosíték. Sőt. Ha a nőnek jó ügyvédje van, elég nagy a baj, mert kevésbé szabályozott rendszer, mint egy házasság során, pláne, ha van házassági szerződés.
Aki a pénzét félti, az inkább házasodjon. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!