Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi papíron még nős, szóban eljegyezhet valakit?
Figyelt kérdés
Tudom banális kérdés. Régóta beszélgetünk párommal a jövőnkről. Ő még nős,nem váltak el. Ma sms-ben megkérdezte, hogy hozzá mennék e feleségül. Elsőre viccnek vettem de elgondolkodtat, h komolyan gondolja csak még nem teheti meg a gyűrűs lánykérést...(nem 20 évesek vagyunk már) Szerintetek? Ti hogy reagálnátok?2014. szept. 15. 18:08
1/41 anonim válasza:
Miért ne? Nem jogi esemény, semmi ereje nincs.
Én mondjuk biztosan nem kezdek semmibe egy (akár papíron) nős emberrel, ha tőlem akar valamit, előbb váljon el.
2/41 anonim válasza:
Persze, az eljegyzés nem "hivatalos" dolog
Én az igennel azért várnék a válás kimondásáig
3/41 anonim válasza:
Eljegyezhet, persze. De hülye az a nő, aki komolyan veszi az eljegyzést egy nős férfitól.
4/41 anonim válasza:
Eljegyezhet, mivel az eljegyzés nem egy hivatalos, jogi formula.
De az milyen lánykérés, amit sms-ben ír meg valaki? Nem szoktatok találkozni?
Én nem venném komolyan.
5/41 anonim válasza:
Én még papíron férjnél vagyok,de már eljegyzett a párom,még gyűrűt is kaptam.Lényegtelen a papír,az a hivataloknak szól.
6/41 anonim válasza:
Hogyne! És még gyűrűt is húzhat az ujjadra, jogilag senkit sem fog érdekelni, nem a te férjed.
7/41 anonim válasza:
Eljegyezhet ugyan, de en borzaszto megalazonak ereznem h smsben odavet egy ilyet, mint ahogy azt is, h meg el se valt de mar ujra hazasodna( mert az eljegyzes ennek a szandeknak a kimutatasa). Ha az ismerosom lennel sajnalnalak amiert azt hiszed ez a pasi komolyan vesz. Ne vedd rossz Neven, de ez a velemenyem
8/41 anonim válasza:
Nem tudom komolyan venni annak a szándékát, akivel régóta együtt vagy, de még el sem vált.
9/41 anonim válasza:
En azert sokat nem adnek egy nos pasi igeretere.... De igen, megteheti, termeszetesen. Bar epeszu ember eloszor elvalik, utana kezd kapcsolatba es nem ugrik rogton fejest egy ujabb hazassagba azonnal
10/41 anonim válasza:
Elviekben természetesen igen,viszont gyakorlatban elég hülyén jön ki a dolog.Én nem venném ezt annyira komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!