Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi papíron még nős, szóban eljegyezhet valakit?
Azt gondoljátok végig, hogy a válásnál nem jelenthet-e gondot, hogy rajtad ott a gyűrű. Komolyan. Gyerekelhelyezés, vagy vagyon megosztás is egészen más véget érhet, ha felmerül a bíróságon. Csak egy tipp.
Egyébként minden oké vele, nem hivatalos jogi dolog az eljegyzés, megtehetitek.
Utolso,ez az,h mindenki a sajat bolfogsagat keresi...
Nem itelkezek,majd a sors igazsagot szolgaltat...
Egyebkent nem akarlak elkeseriteni,de sok "szegeny,rossz hazastarsatol megmentett "
pasi,visszajarkal,a rossz nejehez,egy kis nosztalgiaszexre,majd gondolj erre,ha a nagy hasadtol,es egyeb problemaktol,nem szexel vele annyit...
Volt ilyen ismerosom.
Szerintem nem kellene ledegradálni a hozzászólásokat. Mi magyarok annyira negativak vagyunk. Az utolsó előtti hozzászóó most irta le, hogy babát vár és a szerelme karácsonykor eljegyzi. Sokan lennének szerintem a helyében. Az pedig h a férfi követett el baklövést és éppen nem azt vette el feleségül, akit igazából szeret, az a multban történt esemény, de ők mindketten előre néznek. Gondolom a férfi is mihamarabb lezongorázza az előző házasságot és boldog lesz az újban.
Fel kellene fogni a mai stresszes és zűrös világban, hogy igenis létezik olyan, hogy az emberek elválnak majd újraházasodnak. Persze, semmi sem fix, de már nem az 50-es, 60-as években élünk, Ott sem volt mindenki boldog csak kényszerítve volt...
Teljesen igazad van kérdező.Nem degradáltam az említett babát váró hölgyet,csak rávilágítottam, mire készüljön fel, mert ilyen is van.Ha nem ő az oka,hogy a férfi elválik,és nem vele csalta a feleségét, akkor nem szóltam...
Viszont, ha elfogadjuk, hogy egy új kapcsolatban lesz boldog, és elválik, akkor azt is el kéne fogadni, ha a megcsalt fél megbocsát, és újrakezdik, nem válnak el...
Mert az ilyet, itt a gyk. ízekre szedik, és inkább őket degradálják...pedig az ő döntésük, ők tudják, és miért ne lehetne megjavítani, változtatni azon,ami oda vezetett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!