Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terelhet?

Figyelt kérdés
Egy 33 èves fèrfi 2 èv egyūtt èlès utàn sem tud dönteni? Bàrmikor szòba kerūl az eljegyzès/hàzassàg mindig terel mostanàban, pedig règebben mindig ő hozta fel ès elèg egyèrtelműen cèlozgatott is.. mègsem történt semmi.Ha nyiltan ràkèrdezek mindig azt mondja hogy de ő szeretne majd nősūlni ès nem hàzassàgellenes..mègis azt làtom, hogy bizony lehet hogy az. Màr komolyan nem tudom mit mondjak neki,mert azt làtom nem veszi ezt komolyan ès nem lehet vele erről komolyan beszèlni, mert lerendezi annyival, hogy "majd jövőre".
2015. márc. 3. 19:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is "vár jobbra", vagy valami, de nem akar házasodni igazán. 30 fölött a férfiak viszonylag gyorsan el szokták tudni dönteni, akarnak-e házasodni, az időhúzás szerintem NEM-est jelent. Ez meg h meg akar lepni... ahaaaa fél év nem volt rá elég, hogy meglepit találjon ki... hagyjuk már! (Hacsak nem utaztok nyáron valami szép helyre, lehet oda tartogatja a nagy durranást, ez a max. amit el tudok képzelni)
2015. márc. 4. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!