Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
mert be van tojva. mi idén esküdünk 6 év és 2 gyerek után, de erre is nehezen határozta el magát. Indok: be van tojva a eremóniától :)
2015. márc. 3. 19:46
2/11 anonim válasza:
Lehet, ha nem mennél a témával az agyára és nem az lenne a fontos számodra, hogy legyen "papírod" a kapcsolatotokról akkor ő sem, így állna hozzá nem gondolod? Nekem a leírtak alapján tök ez jön le. Más felől, ha csak ez a fontos számodra, hogy valaki elvegyen akkor szerintem a hiba nem benne van. Szerintem 2 év után ezt elvárni butaság részedről, még elég az elején vagytok a kapcsolatnak, tudom hogy legtöbb nőnek kell a biztonság csak ez sokaknál azt jelenti, hogy vegye el valaki azt majd a többi jön később. Ha valakivel boldog vagy nem számít, hogy elvesz vagy sem szerintem ne rágd a fülét ha eljön az ideje legalább meg tudod majd élni rendesen, de így amíg görcsösen ragaszkodsz nagyanyáink dogmáihoz addig sose leszel boldog.
2015. márc. 3. 19:58
Nem akar veled lenni, nem akar tőled semmit.
2015. márc. 3. 20:07
2.: 2 év együttélés az a kapcsoalt eleje? Te eszednál vagy? Ha 2 ember már ennyi ideje együtt él együtt van, pláne hogy nem kistinik, de nem is huszonévesek már, akkor mire várnak amúgy? A Vatikán áldására? Persze, hogy a nő cseszegeti, mert 30 felett azért már csak nem amiatt húznak le éveket a másikkal, mert épp unják magukat, hanem pl családot és közös életet terveznek. Gondolom mindketten dolgoznak fixen, nem szól közbe iskola vagy a család, így nagyon nincs mire várni, ha szeretik egymást és működik a dolog, az meg ha 2 év alatt nem derül ki, annyit is ért a kapcsolat.
2015. márc. 3. 22:10
Nem ismerem a férfit, de a leírtak alapján szerintem fölösleges nyűgnek érzi a házasságot. 2 éve együtt éltek, van kaja, van tiszta ruha, mit változtatna a házasság? Semmit. (Ezt gondolja ő)
2015. márc. 3. 22:17
célozgatásnak nem kell hinni! ígérgetésnek még inkább nem szabad hinni!
manapság nem divat a házasság!
nem tudom hány éves vagy,de ha 30 alatt,akkor jobb,ha megmondod neki, hogy TE házasodni szeretnél,és ha ő nem veled tervez családot,akkor engedjen elmenni,amíg még van időd!
2015. márc. 4. 03:48
az én 35 évesem is több mint 2 év után kért meg... nem szabad nyaggatni a kérdéssel, azt a pasik nem szeretik, főleg, lehet, hogy meg akar vele lepni, de nem parancsra hanem azt szeretné, ha egyáltalán nem számítanál rá, hogy meglepetés legyen. az én párom is hónapokig hordta magánál a megrendelt gyűrűt, mire szerinte megfelelő/meglepő alkalmat talált rá
a nyaggatástól csak elmegy a kedve... hagyd egy kicsit jegelve a témát, kedveskedj neki, szeresd úgy ahogy van, adj neki egy kis időt, mondjuk azt "jövőre"-t, aztán ha az után se lesz semmi, akkor kérdezd meg, mik a tervei hosszútávon és ezt veled tervezi-e
2015. márc. 4. 08:43
8/11 A kérdező kommentje:
A fèlreèrtèsek elkerūlèse èrdekèben: nem nyagatom ès soha nem is nyagadtam vele! Fèl èvvel ezelőtt belökött egy olyat, hogy "jövőhéten elmegyūnk gyűrűt venni, ideje megàllapodni" majd semmi.. aztàn jött a kimagyaràzàs! Ùgy voltam vele, hogy ink meglepetèskènt akarja ès azért magyaràzza ki! Na màr most nem igy gondolom. Csupàn belefàradtam abba, hogy mindig belèmhozza a dolgot, aztàn csalòdok, majd hitegetem magam azzal hogy "de vàrjàl mèg, meg fog kèrni, tèged akar". Ő màr règebb òta emlegeti a baba tèmàt, ès tudja, hogy csak hàzassàgban szūlök. Akkor? Mire vàr? 40èvesen akar apuka lenni vagy mi!!??? Àhh..
Nem akar elvenni. Ha akarna már elvett volna, vagy valami konkrétumot mondana, nem terelne és kerülné a témát. A házasságkötéshez nem kellenek milliók sem. Már ha a pénzzel takarózik esetleg.
És neked a "majd jövőre " meddig megy majd? Még 10-15 évig? Vagy mikor már gyereket se tudsz szülni a korod miatt? Már ha még nincs... (és persze ha terveztek)
Aki 33 éves létére 2 év után határozatlan, nem lehet vele komolyan beszélni a témáról....hát én a helyedben nem várnék rá, de te tudod.
Szerintem inkább azt kéne fontolóra venned, hogy neked mennyire fontos a házasság, és mit lépnél, ha kiderülne, hogy a párod csak élettársi kapcsolatban akar élni. Az esély megvan rá, hogy csak nem meri megmondani.
2015. márc. 4. 18:21
És gyereket akarna már vagy csak így egy helyben toporogtok?
2015. márc. 4. 18:54
További kérdések: