Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet eljegyzési gyűrű?
Nagyon megtetszett ez a gyűrű és most szeretném megkérni barátnőm kezét, gondoltam arra, hogy ez jó lenne.
Ne hurrogjatok le, még nem csináltam ilyet, semmi tapasztalatom nincs :D
Hu ez tényleg nem túl nőies. Én jobban örülnék egy vékonyabb, de arany gyűrűnek. Kicsit spórolj. 20-30 ért van cirkóniaköves, vagy egy pici gyémántos is
pl itt:
Végül szerintem ez lesz! A sok segítő kommentelőnek hála megtaláltam :D
Még egy kérdés... Fiúnak is kell ilyenkor gyűrű?
Ez gyönyörű, kiváló választás! :)
A vőlegénynek kísérőgyűrű nem kell. Alapból Magyarországon régen csak a jegygyűrű pár volt, amit a jegyes pár mindkét tagja hordott, és azok általában sima karikagyűrűk.
A kísérőgyűrű a direkt eljegyzésre szánt, csak a nőnek, általában köves gyűrű. Ez az, amit te adsz. :)
Tehát a jegygyűrűket már válasszátok ki együtt, és azt majd te is viseled.
Rendben. Köszönöm kimerítő válaszod, ment mindenkinek egyébként a zöld kéz. Ha szerinted is jól néz ki akkor nem lehet olyan rossz :D
Csak kicsit rosszul érzem magam hogy eljegyzésre ilyen olcsót veszek.. Na de majd az esküvőre többet költök rá :D
Ha megint megkérné a férjem a kezem, remélem, hogy egy ilyennel tenné:
nekem ez tetszik.
A kérdező linkét sajna nem tudja megjeleníteni, de biztos, hogy az is szép.
Sok sikert a lánykéréshez!! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!