Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez lehet eljegyzési gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon megtetszett ez a gyűrű és most szeretném megkérni barátnőm kezét, gondoltam arra, hogy ez jó lenne.

Ne hurrogjatok le, még nem csináltam ilyet, semmi tapasztalatom nincs :D

2015. febr. 22. 22:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hu ez tényleg nem túl nőies. Én jobban örülnék egy vékonyabb, de arany gyűrűnek. Kicsit spórolj. 20-30 ért van cirkóniaköves, vagy egy pici gyémántos is

pl itt:

[link]

2015. febr. 26. 11:47
 22/27 A kérdező kommentje:

Végül szerintem ez lesz! A sok segítő kommentelőnek hála megtaláltam :D

[link]

Még egy kérdés... Fiúnak is kell ilyenkor gyűrű?

2015. febr. 26. 16:40
 23/27 anonim ***** válasza:

Ez gyönyörű, kiváló választás! :)

A vőlegénynek kísérőgyűrű nem kell. Alapból Magyarországon régen csak a jegygyűrű pár volt, amit a jegyes pár mindkét tagja hordott, és azok általában sima karikagyűrűk.

A kísérőgyűrű a direkt eljegyzésre szánt, csak a nőnek, általában köves gyűrű. Ez az, amit te adsz. :)

Tehát a jegygyűrűket már válasszátok ki együtt, és azt majd te is viseled.

2015. febr. 26. 16:47
 24/27 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm kimerítő válaszod, ment mindenkinek egyébként a zöld kéz. Ha szerinted is jól néz ki akkor nem lehet olyan rossz :D

Csak kicsit rosszul érzem magam hogy eljegyzésre ilyen olcsót veszek.. Na de majd az esküvőre többet költök rá :D

2015. febr. 27. 09:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne erezd rosszul magad, nagyon szep a gyürü amit valasztottal! Nekem feher arany van gyemanttal, de alig hordom, a karikagyürü az, amit folyamatosan viselek. Nem az szamit, hogy miböl van a kiserö gyürü, egy vaskarikara is igent mondtam volna. Ha az eredetileg linkeld gyürüd feherarany lenne, es a kis kövek gyemantok, akkor is azt az ezüstöt valasztottam volna, amire vegül modositottad. Biztosan fog tetszeni a parodnak.
2015. febr. 27. 11:04
 26/27 anonim válasza:

Ha megint megkérné a férjem a kezem, remélem, hogy egy ilyennel tenné:

[link]

nekem ez tetszik.

A kérdező linkét sajna nem tudja megjeleníteni, de biztos, hogy az is szép.

Sok sikert a lánykéréshez!! Szurkolok!

2015. febr. 27. 13:18
 27/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a lánykérés fogja izgatni nem a gyűrű anyaga és minősége :D Legalább is anya azt mondja :D
2015. febr. 27. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!