Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ékszerésszel csináltatni az eljegyzési gyűrűt vagy nem lesz jobb/szebb/olcsóbb/minőségibb mint, ha az internetről rendelném?
és te vinnél aranyat?
mert számold bele:
- arany
- kő
- munkadíj
és így lehet, hogy többre jössz ki, de vidd el a képet és kérdezd meg
milyen a gyűrű?
"Örök élet garanciával"
Egy 2,05 gr súlyú gyűrű? Nem tudom mekkora kő lehet benne, gondolom pici, de a súlyba még az is benne van. (már amikor eladják, mert bevételkor kiveszik, nem mérik az arany súlyához)
Ez nagyon vékony gyűrű lehet, el nem tudom képzelni, hogy tartós legyen, márpedig annak kellene lennie. Az én jegygyűrűm 6,5 gr kő nélkül.
Szerintem nézz jobban körül.
Off: Egy 2 grammos köves eljegyzési gyűrű nem vékony, annak nem is kell vastagnak lennie. Nekem ekkora van és nagyon masszív. A karikagyűrűm nekem is 5 grammos..
On: Nem biztos, hogy megéri csináltatni, ha nincs aranyad. De ha viszel aranyat, akkor olyan 30-40000-rel lesz olcsóbb. Nálunk az ekkora gyémánt olyan 50-60e lehet, plusz munkadíj 4000-4500/gr.
3. Vagyok. Az enyém már 15 éves, sajnos így nem összehasonlítható az ára a jelenlegi árakkal. De ennyi idő után sem kopott meg, formálódott el.
Nem karikagyűrűről van szó, csak eljegyzési?
Én nemrég kaptam egy köveset, 3gr, de nagyon nem néz ki tartósnak.
Ezt karikagyűrűnek szánod vagy "csak lánykérőnek,eljegyzésinek"?
Karikának szerintem nem a legmasszívabb, én vastagabbat válasznék, mert ugye egy életre szól, de ha ez eljegyzési gyűrű lenn, annak szerintem megfelel, bár az ára nekem egy kicsit sok, ahhoz hogy csak eljegyzési gyűrű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!