Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megéri ékszerésszel csináltatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ékszerésszel csináltatni az eljegyzési gyűrűt vagy nem lesz jobb/szebb/olcsóbb/minőségibb mint, ha az internetről rendelném?

Figyelt kérdés
Megtaláltam a tökéletes gyűrűt az interneten. Egy sárga arany gyűrű 0,13karátos gyémánttal. 97ezer Forint örökélet garanciával díszdobozzal. A gyűrű súlyának 2,05gramm van megadva. Ennyi pénzből egy ékszerész nem lehet, hogy hülyén hangzik, de nehezebb gyűrűt csinálni ami ugyanúgy néz ki? Gondolom minőségibb lenne valamint tartósabb is ha több benne az arany. A gyűrű egyszerű mint egy bot egyébként nem egy túlgondolt dizájn így egy jó ékszerészen biztos nem fog ki a megvalósítása. Tapasztalatokat írnátok? Biztos járt már valaki hasonló cipőben. Előre is köszönöm!

2015. jan. 30. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de egy eljegyzési gyűrűhöz ez túl nagy flancolás. Szegény pasi.
2015. jan. 30. 13:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szegény(nem anyagiakra értem, hanem kontextusboz illően). Barátnőm egy fa eljegyzési gyűrűnek is örülne sőt nem is örülne ha tudná hogy Ennyit költök a gyűrűre. Ez csupán saját döntésem, hogy ilyen gyűrűt szeretnék Neki venni. Egyszer vesz az ember ilyet és azt szeretném hogy gyönyörű legyen épeszű kereteken belül. Ez nekem még oda tartozik. ~100ezernél többet nem adok érte viszont 50kornyeken én nem találtam olyat amire azt mondhattam volna, hogy na ez gyönyörű. Kövezzetek meg érte. A gyűrűnél milliószor fontosabb az, hogy mennyire szeretem és ezt mennyire mutatom ki neki. Lehet éppen ezért egy százezres gyűrű flancolás. Hát legyen. Én ezt látom kellően szépnek.
2015. jan. 30. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

"Nem vagyok szegény"nem anyagiakra értem, hanem kontextusboz illően"

Anyagiakra értve se vagy szegény, ha 100eFt-os gyűrűt szánsz eljegyzésre..

A gyűrű szép, viszont szerintem a többség ahogy én is azt hitte hogy karikagyűrű lesz belőle, mert eléggé karikagyűrűs formája van, és szerintem később elég furcsán fog kinézni a majdani karika mellett, ez a véleményem.

2015. jan. 30. 14:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Azért esett erre a stílusra a választásom mert egyébként nem hord ékszert és nem örülne egy olyan gyűrűnek(pontosabban Kevésbé) amiből kiáll a kő mert gondolom bele akadna ruhába stb. Akkor tudnál ajánlani egy szép arany eljegyzési gyűrűt ami gyémánttal van kirakva? Lehetőleg egy köves? Köszi
2015. jan. 30. 20:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem örülni fog a párod! :) Az én gyűrűm innen van: [link]

Szerintem itt olcsóbban vannak.Kicsit talán lehetne finomabb vonalú (ívesebb), illetve tuti tetszik neki az aranyszínű? Nem lenne jobb fehér aranyból? Sok boldogságot!

2015. febr. 26. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaj és hogy a kérdésre válaszoljak, nem az arany számít hanem a kő :D Nem a súly miatt tartós. Ha arany és gyémánt, akkor nem lesz baja.
2015. febr. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!