Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyibe kerül egy eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

barátnőm kezét szeretném megkérni, 21 vagyok.

Nem tudom milyen áron mozognak, van félretett pénzem, csak kíváncsi vagyok körülbelül mettől-meddig mozognak az árai.

Segítenétek? Köszi előre is

2015. febr. 13. 14:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Ez több tényezős. Fehér aranyat akarsz vagy sárgát, brilleset vagy strasszosat. Kb 15-től vannak egyszerűbbek, vékonyabbak, és kb 50ig, az igényektől függően. de 20-30 között szerintem már nagyon gyönyörűeket lehet venni.
2015. febr. 13. 14:20
 2/24 anonim ***** válasza:
39%
Cirkóniás műanyagot már pár tízezerért kapsz, a gyémánt vagy más drágakő ára pedig a csillagos ég. Az átlagos érték szerintem 100-300.000 ft között mozog.
2015. febr. 13. 14:21
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
ha arany 80.000-től a csillagos ég a határ. Attól függ, milyen súlyú, van-e benne kő, az milyen stb.
2015. febr. 13. 14:33
 4/24 anonim ***** válasza:

határ a csillagos ég..gyémánttal milliós

vékonyka cirkónia 20 körül

de anyunak van házassági évfordulóra kapott cirkóniaköves 100-ért is...

2015. febr. 13. 14:34
 5/24 anonim ***** válasza:
9%

Ha a "búcsúban lövöd", akkor pár ezerért már van, ha minőségi full extrás, akkor több százezer is lehet, vagy milliós akár. Meg kéne határoznod, hogy milyen az elképzelés és akkor könnyebb erre válaszolni.

A miénk egyedi, fehérarany, kövekkel több százezer volt.

De ismerek olyat is, aki sima sárga arany karikát akart, semmi külön kísérőgyűrűt, stb. és simán pár tízből megoldották.

2015. febr. 13. 14:39
 6/24 anonim ***** válasza:

egyébként attól függ mit szeretnél…

mi karikával jegyeztük elegymást, sárga-fehérarany kombós pár, kő nélkül 210E volt

4.

2015. febr. 13. 14:40
 7/24 A kérdező kommentje:

Hát, ilyen párezres egyszerű gyűrűt nem vennék, főleg nem ilyen piacról vagy búcsúból származót... Kicsit szégyelleném magam :D

Majd személyesen bemegyek valamelyik boltba és nézem 30-40 körül :)

Köszi mindenkinek ment a plussz

2015. febr. 13. 14:48
 8/24 anonim ***** válasza:
Olyan 1500 Ft-tól 10-15 millióig.
2015. febr. 13. 15:06
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írták sok tényezőtől függ, és igazából annyiba fog kerülni amennyit szánsz rá. Bnőmet tavaly jegyezte el a párja, ők egy ezüst gyűrű mellett döntöttek, mindkettőjüknek összesen kb. 15eFtba került, és szerintem nagyon szépet választottak.
2015. febr. 13. 15:18
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
írd be Google-be hogy eljegyzési gyűrű/ ára és nagyon sokat találsz, vannak pesti boltok honlapján Én pl 36000ft-ért gyönyörűt találtam fehér arany swarovskyval!!
2015. febr. 13. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!