Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyibe kerül egy eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

barátnőm kezét szeretném megkérni, 21 vagyok.

Nem tudom milyen áron mozognak, van félretett pénzem, csak kíváncsi vagyok körülbelül mettől-meddig mozognak az árai.

Segítenétek? Köszi előre is

2015. febr. 13. 14:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

én jobban szeretem az ezüst ékszereket, mint az aranyat. nem is tudom miért, mindenki csodálkozik rajta :))

de egy eljegyzési gyűrű legyen arany! Az ezüst az nem eljegyzési, csak sima.

Sok sikert és boldogságot :)

2015. febr. 19. 11:43
 22/24 anonim válasza:
Én kiugranék a bőrömből már akkor is, ha a párom csak egy pár ezer forintos gyűrűvel kérné is meg a kezem........de sajnos szerintem ez is csak egy álom....
2015. febr. 19. 14:07
 23/24 A kérdező kommentje:

Nyugi bízz benne, egyszer biztosan megtörténik. Egyik barátomék 4 éve vannak együtt de még nem kérték meg egymás kezét.

Szóval nyugi, nem parázol, és minden stimm lesz.

2015. febr. 19. 21:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

40 ért már lehet kapni gyémánttal aranygyűrűt :)

pl itt:

[link]

2015. febr. 26. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!