Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eljegyzési gyűrűt válasszak, ha barátnőm egyébként nem hord gyűrűt?
Nem minden köves gyűrű kiálló, vannak nagyon szép diszkrét sík, köves gyűrűk is. Én ha jól emlékszem, általános iskola után ballagásra kaptam ilyet a szüleimtől (arany + fehér arany), olyat eljegyzési gyűrűként is tökéletes, nem zavart soha semmiben, csak tornaórán kellett levenni.
Pl. ez is hasonló kialakítású:
Eljegyezni magyar szokás szerint csak karikagyűrűvel lehet. A köves gyűrű csak kísérőgyűrű a karika mellé. Lánykéréshez pedig nem kell gyűrű.
Ha nem hord gyűrűt, akkor felesleges valamilyen köves gyűrűt venni.
Az, hogy a barátnőd nem hord gyűrűt még nem feltétlenül jelenti azt, hogy kényelmetlen lenne neki egy olyan gyűrű, amiből kiáll a kő, hiszen azt hordás közben nem érzi az ember. (Én sem hordtam gyűrűt az eljegyzésünk előtt és semmi gondom nem volt, hogy megszokjam a kiálló köves gyűrűmet).
A kiálló kő inkább akkor lehet zavaró, ha olyan munkát végez, ahol a kő folyamatosan beleakadhatna valamibe. Ezenkívül az is kérdés, hogy a barátnőd éjjel-nappal szeretné-e hordani a gyűrűjét vagy csak alkalmakkor. Ha az utóbbi, akkor szintén nem lehet probléma egy kevésbé praktikus fazon sem.
Természetesen maradhatsz a sárga arany, lapos kompozíciónál is. Szerintem ebből a típusból ez egy szép darab lenne:
Nekem ilyen van, nagyon kényelmes viselet.
Azt nem tudom, hogy Neked tetszik-e, de nekem természetesen ez a legszebb. :)
Amúgy Párom rám bízta a döntést, úgy volt vele, hogy inkább ne legyen meglepetés, de olyan legyen, ami tetszik nekem - jól döntött, közel 500 gyűrűből csak ez tetszett igazán. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!