Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűnek melyik lenne a legmegfelelőbb?
Mivel férfi vagyok, igy nem tudom melyik lenne a legjobb. Nekem mind1ik tetszik. Hölgyek?
1.: sima fehéraranyból még szép is lenne, de a kétszínű nem tetszik.
2.: egy fokkal jobb.
3.: egyszínűből ez is elmenne.
Összességében a színek miatt a 2., de az egyik sem az esetem. A menyasszonyod szerinted minek örülne? Szereti az ilyen vonalvezetésű ékszereket? Én eleve a klasszikus dolgok híve vagyok, nem tetszenek az ilyen kacskaringós dolgok. Nálam ilyesmi a befutó:
2. és 3. Tetszik.. Első nekem nem..
Nehezen tudnék választani, talán a 2. Kicsit jobban tetszik
Szerintem is élőben menj keresni, más ám, ezt fontos lszögezmi, egy iylen fontos ékszert nem mernék netről rendelni.
4. Szerintem lathattad hogy a kérdezőnek nem a kiálló köves tetszik, sőt nem is praktikus..nem sok mindenkinek tetszik,( akinek igen, annak nagyon, mint neked is) így nem volt túl kompetens javaslat..
Egyébként en kedvelem a 2 szín kombinálását, itta 3. Nak megis szebb lenne 1 színnel, ez igaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!