Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy eljegyzési gyűrű?
barátnőm kezét szeretném megkérni, 21 vagyok.
Nem tudom milyen áron mozognak, van félretett pénzem, csak kíváncsi vagyok körülbelül mettől-meddig mozognak az árai.
Segítenétek? Köszi előre is
az nem sok pénz a swarowski-hoz képest :)
Lányok, Ti nem csalódnátok ha "csak" ezüst gyűrűt kapnátok?
Nem, de nem szeretnék ezüstöt, akkor mr hamarapbb nemesacélt..
Az ezüst angyon gyorsan színeződik..
Nekem különösen, valőszínűleg a fémallergiám miatt( ezüst nem bant)
Pa köldökpiercingem ezüst, mintha termál fürdőben lettem volna, de olyan a minta,mhogy jól áll neki..
Tehát annyira praktikusság miatt nem örülnék.
13-as vagyok..
Perse ez így butaság, mert az eljegyzésnek meg tuti örülnék, mint majom a farkának...
Csak amiatt nem, hogy nem tudnam igazán hordani, akkor inkább nem kell gyűrű.
( egyébként emiatt is lett karika,mnekem elég volt)
Lány vagyok. Nekem ezüst eljegyzési gyűrűm van, de én azt is akartam. Féltem attól, hogy oxidálódni fog hamar és besötétedik, de azt mondták a vőlegényemnek a boltban, hogy a mostan ezüstöket bevonják valami speckó anyaggal és így nem sötétednek. Ez igaz, a gyűrűm tényleg ugyanolyan mint új korában. Amúgy nagyon szép, kicsit amerikai stílusú (tudjátok, ilyen eléggé kiálló) és fekete kő van benne. Mindenki ájuldozik mikor meglátja, hogy milyen szép. 8000 Ft volt!
Aztán persze a karikagyűrű (aranyból), az már más tészta. Szerintem. Sok sikert!
Én 70E-ért választottam magamnak kísérő gyűrűt.
cirkónia köves, 5kővel, 3,6g sárga arany egyedi megmunkálással. Gyönyörű
Ez attól függ mennyit szánsz rá, de sztem vidd el a lányt és előtte beszéljétek meg a határokat.
Én kiakadtam volna, ha egész életemben olyat kell viselnem ami nem tetszik.
Én nagyon örülnék ezüstnek is, szeretem, csak azt vedd figyelembe, hogy az ezüst 5-10 éven belül sajnos jó eséllyel eltörik :(
Én már nem egyszer jártam így ezüstgyűrűvel sajnos, és ez egy olyan ékszer, amit az ember élete végéig meg akar őrizni...szóval kár lenne érte. A fehérarany vagy a nemesfém jóval tartósabb.
Köszönöm a válaszokat fiúk-lányok!
nem most szeretném még megkérni, kicsit teszek félre 2-3 hónapig és utána. Akkor tudok neki komolyabbat venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!