Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet eljegyzési gyűrű?
Nagyon megtetszett ez a gyűrű és most szeretném megkérni barátnőm kezét, gondoltam arra, hogy ez jó lenne.
Ne hurrogjatok le, még nem csináltam ilyet, semmi tapasztalatom nincs :D
Hàt én nem ismerem a barátnőd ízlését, de ennek a gyűrűnek nagyon gyenge a minősége, silány a kidolgozottsága. Ràadàsul az ezüst nem örökéletű, 5-10 éven belül eltörik ha rendszeresen hordja.
10-15.000 ft között gyönyörű, vékony, de ennél kifinomultabb és tartósabb fehérarany gyűrűt is vehetsz.
Abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy lehetne kidolgozottabb is. De olyat keressél, ami a barátnőd ízlésének megfelelő (ha hord ékszert, akkor abból ki lehet találni). Szóval ne az itt válaszolók ízlése szerint válassz.
Kecses, vékony arany szoliter, én vinném is vissza az ékszerészhez rögtön.
Köszönöm mindenki tanácsát :)
Azért nem akarok 40-50 ezres gyűrűt venni, mert megbeszéltük, és mondta hogy ha ennyit merek rá költeni akkor mérges lesz :D
Most rendezzük befelé a lakásunkat (albérlet) és inkább költünk oda :)
De valamelyik felhasználó linkelt itt egy oldalt azok nagyon szépek, valószínűleg onnan fogok választani. Köszönöm mégegyszer mindenkinek
Itt is vannak még szép ezüstgyűrűk:
Én is ezüstöt kaptam, és én is nyakon vágtam volna a páromat, ha valami drágát vesz. Nyilván nem komolyan, de nem örültem volna.
Ha a tartósság a cél, akkor ott a nemesacél, tartósabb az aranynál is, csak a méretben kell nagyon biztosnak lenned, mert nem igazítják.
Én jegygyűrűnek is nemes acélt szerettem volna, de a párom elég egyedit talált ki, úh azt aranyból kell megcsináltatnunk ötvössel. Hullajtom is a hajam, mert 100 alatt nem fogjuk megúszni a kettőt... Lehet, hogy spull vagyok, de ez az arany meg gyémánt láz totál hidegen hagy. És nem azért mert nem telik rá, mert telik. csak marhára nem érdekel.
Nekem ez személy szerint nem tetszik, de nyilván te jobban ismered a barátnőd ízlését. Egyébként nagyon cuki vagy, hogy így keresgélsz, érdeklődsz.
Hidd el, nem minden nő vágyik többszázezres gyűrűre. Ami számítani fog, az az, hogy tőled kapja. :)
Köszönöm mindenkinek! Az általatok linkelt oldalakon fogok keresgélni, szépek, jó áron :)
Köszönöm mégegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!