Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű férfi egész eddigi életében minden nőt megkapott, akit csak akart, tud hűséges lenni hosszútávon? (gondolatok eljegyzés előtt)
A barátomról van szó, aki meg szeretné kérni a kezem. Még csak 8 hónapja vagyunk együtt, bár nagyon szerelmes vagyok, vannak kétségeim.
Egy közös ismerőstől tudok a terveiről. Ez az ismerős amúgy nagyon le akar engem beszélni erről az egészről, mert ismeri régóta a srácot, és "lelőtte a poént" előre.
Csak annyit mondanék a kapcsolatunkról, hogy a barátom a harmincas évei elején jár, én 4 évvel fiatalabb vagyok nála. Megismerkedésünk előtt tényleg nagykanállal habzsolta az életet, a külső adottságai miatt volt is rá bőven lehetősége. Bár ebből nem csinált titkot előttem, elmondta, hogy eddig mi volt, és ezután már nem így tervezi. Az előző kapcsolataiban volt néhány félrelépése is, de voltak olyan évei, hogy nem volt párkapcsolatban senkivel, csak a kalandoknak élt.
Tudom, hogy most bőven lehet pro és kontra tapasztalatokat és történeteket felhozni, légyszi osszátok meg velem.
A mostani kapcsolatom elott, amikor szingli voltam lehetosegem lett volna egy olyan sraccal jarni, akinek mar a fel varos megvolt. A kulseje sem rossz, a dumaja pedig tokeletes. Imadja es elvezi szediteni a lanyokat. Akkor ugy ereztem, hogy ő az, aki nem erett egy olyan kapcsolatra, amit en szeretnek, ezert nem lett belole semmi komoly.
Mivel elotte is joban voltunk es azota is barati a viszonyunk, tudom, hogy a mostani baratnojet is megcsalja. Ugyan sok dologban tenyleg kulonleges neki ez a lany, peldaul eddig senkivel nem koltozott volna ossze, vele megteszi, DE..
Szerintem az ilyen tipusu emberek nem tudnak megvaltozni (es ezt foleg ferfiak eseteben mondom), mert ok ezt ugy elik meg, hogy az "aktualisnak" sokkal tobbet adnak mint eddig barkinek es akkor ez mar eleg. Lehet, hogy a lelket megkapod, de a vadaszoszton mindig benne lesz. Ha jobban megnezed, itt csak nok irtak azt, hogy meg tud valtozni egy ilyen ferfi, mert az o ferje.. Ezzel nem celozgatni akarok, de nem lattam olyan pasit, aki konkretan leirta volna, hogy "igen, eddig minden nap mas lanyt dugtam, vagy egyszerre harmat, de megismertem a felesegemet es rogton tudtam, hogy o az igazi..".
Persze lehet vitatkozni, hogy mi a jo es mi a rossz.. Az exemmel peldaul az volt a gond, hogy amikor fiatal volt nem dugott meg 6 tucat lanyt es ezt nem is tudta feldolgozni (nem csalt meg, nem is ez volt a foproblema a kapcsolatunkban, de x ev hazassag utan biztos gond lett volna).
Azt hiszem en megtalaltam az idealis ferfit, meg akkor is, ha varnom kellet ra! :) o eleg sok lannyal volt, DE csak a szingli évei alatt es mindig elmondta a lanyoknak, hogy ez csak ennyi. Mikor megismerkedtunk akkor mondta, hogy neki ennyi eleg volt, szeretne csaladot. Randizgattunk, randizgattunk, majd arra jutottunk, hogy kozosen szeretnenk csaladot! :)
Ezt csak azert irtam le, hogy lasd: nem azzal van a gond ha valaki megkapott x not. A gond azzal van, hogy tiszteli e annyira a masikat (akar csak szex, akar kapcsolat), hogy tudatosan nem veri at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!