Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha egy jóképű férfi egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jóképű férfi egész eddigi életében minden nőt megkapott, akit csak akart, tud hűséges lenni hosszútávon? (gondolatok eljegyzés előtt)

Figyelt kérdés

A barátomról van szó, aki meg szeretné kérni a kezem. Még csak 8 hónapja vagyunk együtt, bár nagyon szerelmes vagyok, vannak kétségeim.

Egy közös ismerőstől tudok a terveiről. Ez az ismerős amúgy nagyon le akar engem beszélni erről az egészről, mert ismeri régóta a srácot, és "lelőtte a poént" előre.

Csak annyit mondanék a kapcsolatunkról, hogy a barátom a harmincas évei elején jár, én 4 évvel fiatalabb vagyok nála. Megismerkedésünk előtt tényleg nagykanállal habzsolta az életet, a külső adottságai miatt volt is rá bőven lehetősége. Bár ebből nem csinált titkot előttem, elmondta, hogy eddig mi volt, és ezután már nem így tervezi. Az előző kapcsolataiban volt néhány félrelépése is, de voltak olyan évei, hogy nem volt párkapcsolatban senkivel, csak a kalandoknak élt.

Tudom, hogy most bőven lehet pro és kontra tapasztalatokat és történeteket felhozni, légyszi osszátok meg velem.

2015. febr. 13. 22:19
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
28%

ha az igazat irtad, akkor ezek szerint meg meg sem kerte a kezed csak a kedves barat lelotte a poent. Ne haragudj ez annyira abszurd. Az ilyen embert, mint a kedves lebeszelos barat epitsd le minel hamarabb es nojjel fol.

Felnott no modjara gondolkodj es ne masok befolyasanak tedd ki magad es az erzelmeid.

Velemenyem szerint nem a baratod nem alkalmas hazassagra es komoly kapcsolatra, hanem a jelen fazisban te nem vagy az. Ez nem gond, csak epp ezert most meg ne azzal foglalkozz o milyen huseges-e, kikalandozta-e magat, hanem a sajat szemelyisegeddel, hogy milyen az onertekelesed, onbizalmad, kepes vagy-e helyesen megizelni az emberek viselkedeset, meg tudsz-e valakiben 100%-ig bizni stb. stb.

Jelenleg kislanyos modon ott tartasz, hogy valaki kepes lebeszelni arrol akibe allitolag nagyon szerelmes vagy. Ergo nem vagy szerelmes, hanem bizonytalan vagy az erzeseidben. Igy ha tegyuk fel hogy valoban megkerne a kezed a baratod, akkor ha igent is mondanal varjatok meg egy-ket evet a hazassaggal es nem miatta, hanem miattad.

Az ilyen ismeosok pedig a legnagyobb sz.rkeverok lesznek. Pl. ket ev mulva tole hallanad elszor higy a ferjed ranezett Gizikere es tuti lesz ott valami, mikozben csak annyit mondott neki a ferjed, hogy a minap latta Gizit es egy felettebb elonytelen fazonu miniszoknyat viselt a nagy seggen. :-))) (csak hat a kedves ismerosnek eselye nem lenne Gizikenel mig a ferjedrol az a jo emleke maradt meg higy bezzeg o azt a not kapja meg amelyiket csak akarta...)

A szivedre hallgas a szerelemben (is), ne masokra.

2015. febr. 14. 06:05
 22/45 anonim ***** válasza:
53%

a hűség nem tulajdonság, hanem döntés.

azért mert szerencsés volt a nőknél nem következik, hogy megcsal

azt nem értem, hogy ez csak házasságban zavarna kapcsolatban nem? mert ha nem bízol benne, akkor miért vagy vele?

2015. febr. 14. 07:35
 23/45 anonim ***** válasza:
38%
Nem, még aki nagyonhűséges típus és tök ronda, az is félrelép idővel, ez az igazság. Nagyon ritka a valóban hűséges férfi!
2015. febr. 14. 07:58
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen Casanova-kat legtöbbször egy igazán dörzsölt nő kapja el, aki ujja köré tekeri őt. Ha belegondolsz, neki pont ez kellett a rövid-hosszú kapcsolatai alatt, mert az igazán őszinte és szerelmes csajok unalmasak voltak neki.

Az ilyen srácokat évekig kikészíti idegileg egy dörzsölt, sőt kopasztó nő, házasság, amelyből a srác menekülni fog akkor is, ha van gyerek, egy olyan csajhoz, aki őszintén szereti. Rengeteg helyzetben láttam ilyet.

2015. febr. 14. 08:07
 25/45 anonim ***** válasza:
67%

Hát a legtöbb pasinak unalmas a kedves, szerető nò....Én is azt mo dom hogy aki k...zik, az fog is, hacsak nem találja meg a fők...át, a környék legostobább, legigénytelenebb legcsalfább nőjét.....

Nem egyszer jártam így, és nem csak én.

Nem is tudok már megbízni. ....

2015. febr. 14. 08:46
 26/45 anonim ***** válasza:
53%

Szeretnék okosat hozzászólni, de nem tudok. Mindent el tudok képzelni ebben az életben. A sógorom volt (?) ilyen, kettőnknek csapta a szelet a nővéremmel. Beleestem én is, de valami mégsem engedte, hogy belemenjek a kapcsolatba.

Menet közben kiderült, amit nem tudtam: a fél város megvolt neki, és mindenhol, ahol járt, a legyet is röptében...

Sokat szenvedtem, mikor a tesómmal összejött, akkor pláne. De ma már nagy boldogság, hogy nem velem él, és bár vannak gyerekeik, nem irigylem a tesómat.

Annak is igaza van, aki szerint a hűség döntés kérdése.

A 8 hónaphoz pedig: nem biztos, hogy akik 10 évig vacilláltak és utána házasodtak, boldogabbak lesznek.

A férjemmel 6 hónappal a megismerkedésünk után döntöttük el, hogy összeházasodunk, ezután 3 hónappal meg is tettük.

Igaz, én már közel a 40-hez ő pedig fölötte, túl pár hosszabb-rövidebb kapcsolaton.

De már tudtuk, mit (nem) akarunk.

2015. febr. 14. 09:48
 27/45 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez egy döntés.

Ha neki te megfelelsz, szeretne melletted lenni akkor ott lesz.

Pasi is nő is akkor lép félre ha az igényeit nem fedezi a kapcsolata.

2015. febr. 14. 11:05
 28/45 anonim ***** válasza:
17%
Hogy tud csalni az, aki ronda? Max. K...-val.
2015. febr. 14. 11:16
 29/45 anonim ***** válasza:

Igen, tud.

Valóban millió példa meg ellen példa van, jóképű és akár ronda pasikkal, meg volt szüzekkel és machokkal is lehetne oldalakat írni, ami azt bizonyítja, hogy a hűség nem a múlton és a kinézeteb múlik.

Te ismered, ezt Neked kell érezned.

Ha ekkora bika volt korábban, hogy bárkit megkapott, akkor feltételezem most nagyon szerethet Téged, ha máris megkéri a kezed.

2015. febr. 14. 14:31
 30/45 anonim ***** válasza:
Eleve nem jöttem volna össze ilyen pasival, de mivel 8 hónapja vele vagy és eddig nem zavart az előélete, akkor ezután sem kéne. A másik meg 8 hó után meg sem ismeri rendesen az ember a másikat, a helyedben biztos várnék még az eljegyzéssel, házasságal is. Egyáltalán együtt éltek?
2015. febr. 14. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!