Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű férfi egész eddigi életében minden nőt megkapott, akit csak akart, tud hűséges lenni hosszútávon? (gondolatok eljegyzés előtt)
A barátomról van szó, aki meg szeretné kérni a kezem. Még csak 8 hónapja vagyunk együtt, bár nagyon szerelmes vagyok, vannak kétségeim.
Egy közös ismerőstől tudok a terveiről. Ez az ismerős amúgy nagyon le akar engem beszélni erről az egészről, mert ismeri régóta a srácot, és "lelőtte a poént" előre.
Csak annyit mondanék a kapcsolatunkról, hogy a barátom a harmincas évei elején jár, én 4 évvel fiatalabb vagyok nála. Megismerkedésünk előtt tényleg nagykanállal habzsolta az életet, a külső adottságai miatt volt is rá bőven lehetősége. Bár ebből nem csinált titkot előttem, elmondta, hogy eddig mi volt, és ezután már nem így tervezi. Az előző kapcsolataiban volt néhány félrelépése is, de voltak olyan évei, hogy nem volt párkapcsolatban senkivel, csak a kalandoknak élt.
Tudom, hogy most bőven lehet pro és kontra tapasztalatokat és történeteket felhozni, légyszi osszátok meg velem.
Én ha a lánykérésre igent is mondanék, az esküvővel biztosan várnék.
Bármennyire is szerelmes vagy szerintem várjátok meg legalább a 2 évet,
együtt éltek már?
Én azt tapasztaltam, hogy kell a 2 év a kiismerésre, addig általában elmúlik a rózsaszín köd is.
Ha előtte kötitek össze az életetek úgy elég nagy a zsákbamacska rizikó szerintem.
De ha jól érzed magad vele, boldoggá tesz, maradj vele, mondj igent, aztán meglátjátok.
Viszont hosszútávon csakis a teljes bizalommal érdemes még tovább gondolkodni!
"Én nőben voltam ilyen, mindig akit csak akartam, bárki kezéről lecsaptam bárkit, aki a fél városnak kellett volna, azt kinéztem és megszereztem. Akikkel jártam, azokat előbb-utóbb megcsaltam."
Ez tipikus önfényezés. Ugyanis csak azt lehet elcsábítani, aki benne van a játékban és hagyja magát. Én ismerek olyan férfit, akinek aztán hiába riszálnád magad, úgysem kapnád meg, mert nem fogja egy kósza numeráért (mert kb. te csak annyit érsz) felrúgni a stabil kapcsolatát és szemébe hazudni annak, akit tisztel és szeret.
És nem, nem vagyok féltékeny, nem is csaltak meg, mert van egy párom, akiben 100%-ig megbízhatok és ő is csak max. akkor fanyalodna rád, ha nem lennék neki. :))
Amúgy a kérdésre válaszolva, én eleve nem kezdtem volna kapcsolatot ilyen férfival. Tudom, hogy a múlt az már megtörtént és kár hánytorgatni, viszont párkapcsolatra inkább olyan embert választok, aki jellemes volt régebben is, és nem szállt virágról virágra. Ez van, nekem fontos az egyenesség, gerincesség ilyen téren. Nem lebeszélni akarlak, de várnék még az eljegyyzéssel és a házassággal is, nem kell egyből a karjaiba rohanni.
Szerintem nem az a kérdés, hogy tud e hűséges lenni egy ilyen pasi, hanem az, hogy akar e.
Aki ennyire hajszolja a kalandokat és korábban is hűtlenkedett a kapcsolataiban, én abban nem bíznék meg, tehát kapcsolatba sem mennék ilyen emberrel. De a te dolgod.
Sokan azon rinyálnak, hogy a múlt az múlt, és hogy 2 embernek nincs köze egymás múltjához (exeivel való viszonyához), de szerintem sokat elárul az emberről az, ahogyan a párkapcsolataiban viselkedik.
Az én párom azért vált el anno, mert megcsalta a feleségét. Én pedig igent mondtam neki 8 hónap után. Az esküvő úgyis csak később lesz, még kb 1,5 év.
Amúgy, az, hogy nekik tönkre ment a kapcsolatuk, nem jelenti, hogy a miénk is tönkre fog. Szerény véleményem pedig az, ha tönkre ment, akkor már mindegy, hogy félrelép, vagy nem. Egy kalap szar, vagy kettő, tökre mindegy már. Arra kell törekedni, hogy ne menjen tönkre.
Persze van a notórius félrelépő pasi, aki kb hobbiból csajozik, ha van valakije, ha nincs. Kérdés a párod ilyen-e. Mert én azt tapasztalom, hogy az ilyen nem változik meg. Sajnos.
Persze, csak mert elmondta, milyen életet élt, már biztos, hogy többé nem fog előfordulni.. Gyakoribb eset, hogy félrelépés után ilyenkor néz nagy boci szemekkel a pasi: De hát tudtad, hogy ilyen vagyok! Én szóltam!
Aki minden kapcsolatában félrement, annál szerintem csak idő kérdése, mikor un bele a párkapcsolat/házasság hétköznapjaiba. A szakítás vagy problémák megbeszélése eddig sem volt erőssége, no meg az sem biztos, hogy azért lépett félre, mert olyan rosszak voltak azok a kapcsolatok. Hány embert csaltak meg pusztán azért, mert a párjuknak nem volt elég egy nő/férfi? Nincs baj a sok partnerrel, sem a kalandokkal, de a félrelépés - főleg többször - magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!