Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha egy jóképű férfi egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jóképű férfi egész eddigi életében minden nőt megkapott, akit csak akart, tud hűséges lenni hosszútávon? (gondolatok eljegyzés előtt)

Figyelt kérdés

A barátomról van szó, aki meg szeretné kérni a kezem. Még csak 8 hónapja vagyunk együtt, bár nagyon szerelmes vagyok, vannak kétségeim.

Egy közös ismerőstől tudok a terveiről. Ez az ismerős amúgy nagyon le akar engem beszélni erről az egészről, mert ismeri régóta a srácot, és "lelőtte a poént" előre.

Csak annyit mondanék a kapcsolatunkról, hogy a barátom a harmincas évei elején jár, én 4 évvel fiatalabb vagyok nála. Megismerkedésünk előtt tényleg nagykanállal habzsolta az életet, a külső adottságai miatt volt is rá bőven lehetősége. Bár ebből nem csinált titkot előttem, elmondta, hogy eddig mi volt, és ezután már nem így tervezi. Az előző kapcsolataiban volt néhány félrelépése is, de voltak olyan évei, hogy nem volt párkapcsolatban senkivel, csak a kalandoknak élt.

Tudom, hogy most bőven lehet pro és kontra tapasztalatokat és történeteket felhozni, légyszi osszátok meg velem.

2015. febr. 13. 22:19
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
93%

Amit leírtál, az alapján lehet ilyen is, olyan is. De azért hagyjuk már a gonosz boszorkányos rizsát, hogy biztos azért beszélné le a közös ismerős, mert irigy, vagy magának akarja valamelyik felet.. Valószínűleg ő jobban ismeri, azt is látja, mit mond és tesz a nő háta mögött, és látott már tőle néhány megszegett ígéretet.

Kérdező, azt mondanám, 8 hónap kevés az eljegyzéshez, bár 30 környékén azért már rövidebb idő is elég kiismerni a másikat, hiszen az ember több emberismerettel rendelkezik. Csak amiatt vannak kétségeid, amit az ismerős mondott, és ha ő nincs, boldogan igent mondasz a kérdésre? Mert ha nem, akkor neked is szükséged van még egy kis időre, hogy megerősödjön a bizalmad kettőtökben. Engem nem zavarna egyébként, hogy hány nője volt előttem, viszont a félrelépésre nagyon érzékeny vagyok, az jellemkérdés.. Nehezen hiszem el, hogy aki képes így megbántani/megalázni egy nőt némi kósza élvezetért, az képes lenne önzetlen szeretetre vagy önmegtartóztatásra. Számára mindig saját maga lesz az első, ameddig te tökéletes vagy, és nem talál kívánatosabbat, addig hűséges is lesz. De elég egy lehet egy hullámvölgy, amikor átmenetileg érdekesebb nőt talál nálad, és máris kész a baj. A hűség jellem és döntés kérdése, az ő értékrendjébe eddig belefért. Ameddig tökéletes vagy számára, addig nem lesz baj. De egy házasság, ami egész életre szól, ritkán szokott teljes egészében rózsaszín ködben telni.

2015. febr. 13. 23:31
 12/45 anonim ***** válasza:
95%
Tud, miutan megtalalta "azt a not". Tobb olyet is ismerek, persze meg igy is 100x tobb az elenpelda, de ad absurdum bem kizart es te erre voltal kivancsi. Nincs eleve halalra itelve a dolog...
2015. febr. 13. 23:47
 13/45 anonim ***** válasza:
36%
Nekem az a tapasztalatom, hogy meg tud változni. Írok privit.
2015. febr. 13. 23:48
 14/45 anonim ***** válasza:
28%
Én csak annyit mondanék, hogy gratulálok! Sok boldogságot nektek! :)
2015. febr. 13. 23:49
 15/45 anonim ***** válasza:
48%

Én nőben voltam ilyen, mindig akit csak akartam, bárki kezéről lecsaptam bárkit, aki a fél városnak kellett volna, azt kinéztem és megszereztem. Akikkel jártam, azokat előbb-utóbb megcsaltam.

Aztán megtaláltam a férjemet, szögre akasztottam ezt az egészet és az angyalok boldogan sóhajtottak az égben, hogy hazataláltam. Lassan 8 éve már, hogy egyáltalán nem érdekel senki más. Megtaláltam azt, aki minden szempontból tökéletes.

2015. febr. 14. 00:37
 16/45 anonim válasza:
67%
látatlanban senkit nem itélnék el.Van aki meg tud változni,van aki nem.A pároddal 8hónapja vagytok 1ütt.Találtál gyanús dolgot?
2015. febr. 14. 00:45
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt attol, hogy jokepu, meg nem biztos, hogy minden not megkapna, attol, hogy eddig megkapott.

Masreszt irtad, hogy voltak felrelepesei.

Aki egyszer megteszi, az megteheti tobszor is. Ha valaki igazan szeret valakit, akkor nem nem lep felre, ez egy gerinctelenseg. De o nem csak egyszer tette meg, hanem tobbszor is.

8 honapja vagytok egyutt, az meg nem sok.

Mivel vannak ketsegeid, alaposan meggondolnam a helyedben, hogy igy hozzamenn-e.

Szerintem nem lenne erdemes. Senki sem potolhatatlan, lesz masik ferfi is az eletedben, akivel boldog lehetsz es nem fogsz ketelkedni.

De te dontesed.

2015. febr. 14. 02:07
 18/45 anonim ***** válasza:
56%

00:37

"Én nőben voltam ilyen, mindig akit csak akartam, bárki kezéről lecsaptam bárkit, aki a fél városnak kellett volna, azt kinéztem és megszereztem. Akikkel jártam, azokat előbb-utóbb megcsaltam. "

Mondhatom nagyon buszke lehetsz magadra, hogy lecsaptad barki kezerol a parjat es ezt ugy mondod, mintha ez egy buszke tett lenne.

Ez inkabb szegyen.

Az, hogy megcsaltad azokat, akikkel jartal, szinten "tiszteletre melto".. Szanalom az egesz.

Akkor neznel igazan nagyot, hogyha ugyanezt tennne veled, megcsalna, stb. az akibe nagyon szerelmes vagy, vele kepzeled el a jovot, biztos annak is nagyon orulnel.

Megneznem az arcodat olyankor. :)

Tudom mindenki hibazik, de a megcsalas dontes kerdese es undorito dolog, AKI IGAZAN SZERET valakit, nem csalja meg a masikat.

Nem bantasbol irtam, csak undorito, hogy egyes emberek mikre vetemednek.

Az, hogy kulsoleg jol nezel ki csak egy dolog, a belso is nagyon szamit.

Na mar most az irasod alapjan en osszenem jottem volna veled, mert belsoleg a lertak alapjan gaz vagy es inkabb szegyelni valo.

Ne haragudj, de ez az igazsag.

Kivanom, hogy megvaltozz, tanuld meg a huseget es ne masok kihasznalasat.

Udv.

2015. febr. 14. 02:20
 19/45 anonim ***** válasza:
36%

Kedves 18-as megnézheted az arcomat nyugodtan, ha ilyen történik velem. Nem látnál rajta sok érdekeset, mert amíg a világ világ lesz, addig magamat fogom a legjobban szeretni, így nem különösebben rázna meg a dolog, mert nem csúszna ki a talaj a lábam alól, meg nem érezném azt, hogy oda minden, ugyanis én még mindig meglennék. E'van.

Amúgy leszarom, hogy mit gondolsz rólam, elég keserű az írásod, csak nem megcsaltak? Szar ügy!

A büszkélkedésről meg annyit, hogy a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy kórusban sírjunk, hogy a palija majd biztos megcsalja őt is, mert ha valaki valakit megcsal, akkor majd mást is megfog, és ez biztos így van, mert a csillagokban meg a nőklapjában ezt írták, hanem arra, hogy lehet-e kutyából szalonna. És lehet, csak kell hozzá egy megfelelő másik fél, aki mellől nem érzi szükségét az ember tovább mászkálni, vagy kiegészíteni. Vagy úgy egyáltalán, akit tud annyiba nézni, hogy nem csinál ilyeneket vele. Aki megfelelő ember. Egy kapcsolat két félen múlik, aki csal azt lehet szemetezni, de nem véletlen csalja meg a másik felet. A "miért nem hagyja el akkor" meg általában azoknak a kedvenc szövege, akik sírva-ríva kapaszkodnak a távozni vágyó lábába és fuldokolva könyörögnek, hogy ne menjen el, meg minden megválotzik és más lesz és megígérik, csak ne menjen el.

"Aki egyszer megteszi, az megteheti tobszor is."

Ennyi erővel meg azt is írhatnád neki te meg, hogy aki egyszer sem tette meg, az majd egyszer elkezdni, mert minden az elsővel kezdődik, mindig van egy első alkalom ugyebár.

2015. febr. 14. 03:12
 20/45 anonim ***** válasza:
73%
Én csak a saját tapasztalatomat írom le, tanulságos. 10 évig voltam együtt a volt vőlegényemmel, aki a nők szemében egy igazi jó pasi volt. Rengeteg nője volt előttem, (és sajnos a kapcsolatunk alatt is, mint ki is derült) nekem elég gyorsan megkérte a kezem, volt eljegyzés, boldogság... Ez a hatalmas szerelem, rózsaszín köd nála 2-3 évig tartott, utána viszont sorozatosan megcsalt, tette ezt 10 éven át. (utólag be is vallotta, azt sem tudta hány nővel) Mígnem egyszer csak jött a következő nagy szerelem nála, és el is hagyott az új nője kedvéért. Nem mondom hogy te is így jársz, de nem véletlenül keletkezett a mondás, miszerint kutyából nem lesz szalonna soha. Így van. De legyen szerencséd, kívánom hogy a te tökéletes pasid változzon meg, és csakis te legyél a mindene!
2015. febr. 14. 03:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!