Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért baj ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy férfi nem tud egy ilyen értékrendű nővel élni?

Figyelt kérdés
A férfi és a nő három éve jártak az eljegyzes is megvolt. Egy véletlen folytán kiderült hogy a nő örökbe adta a gyerekét.A családja átlagos anyagi helyzetű elvileg támogatták is volna mégis így döntött. Mióta a férfi szakított vele telefonon halogatja. Miért nem érthető meg hogy a férfi értékrendjével ez nem fér össze és nem akar olyan nővel házasodni gyereket vállalni aki egy gyerekét örökbe adta?
2014. dec. 28. 16:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
60%

"Egy férfi lazán lelép ha nem akar felelősséget vállalni a gyerekéért. Ezt egy nő nem tudja megtenni, hisz az a baba az ő testében van."

Kib***ott k**va gyorsan repülne tőlem az olyan férfi, aki lazán lelépett egy tőle terhes nő mellől. Szóval nem nagyon van itt kettős mérce.

2014. dec. 28. 21:48
 22/35 anonim ***** válasza:
Mi az a telefonon halogatja?
2014. dec. 28. 23:02
 23/35 anonim ***** válasza:
56%
Parolt galoca, te beszelsz?
2014. dec. 28. 23:19
 24/35 anonim ***** válasza:
77%

A múltunk tesz azzá, akik vagyunk. De mi van, ha a múltban elkövettem egy HIBÁT, amitől megváltoztam, és jobb ember lettem?

Szerintem is járna egy esély a nőnek, hogy elmondhassa, miért adta örökbe a babáját. És ez még tényleg mindig jobb mintha abortuszra ment volna. Inkább tisztelni kellene egy ilyen nehéz döntés miatt.

2014. dec. 28. 23:21
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. A párkapcsolat az egy olyan dolog, ahol a két félnek kölcsönösen el kell tudnia fogadni a másikat. Ha ez nem megy, akkor elválnak útjaik. A nő majd keres valakit, aki teljes mértékben el tudja fogadni.
2014. dec. 29. 00:31
 26/35 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a probléma ott van, hogy eljut egy kapcsolat az eljegyzésig, és csak utána tudod meg, hogy a másiknak van valahol a világban egy gyereke, akiről annó lemondott.

Engem személyszerint sokkal jobban zavarna az, hogy a partnerem ezt idáig miért nem tudta elmondani?! Nálam inkább ez lenne a szakítóok!

2014. dec. 29. 08:31
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem volt annyira szegény hogy ne tudta volna nevelni. Érdekes egy oldal ez ha a férfi lemond a gyerekéről otthagyja a nőt egy kisgyerekkel az elítélendő, de egy átlagos családban élő 20 éves nő ha lemond a gyerekről az nem baj, a segítség ellenére sem. Normális párkapcsolatban lett terhes csak időközben szakított a pasival, és nem voltak szegények. Nincs ebben kicsit kettős mérce? Amiért elítélendő egy férfinak az miért nem az egy nőnek? Na mindegy lényegtelen miért nem mondta el, ha elmondta volna hamarabb megszakad a kapcsolat nem kellett volna, évekig vesződni.
2014. dec. 29. 10:28
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Hm hát itt az lett volna a fordított helyzet, ha az apuka neveli egyedül a gyereket, és anyuka eltűnik a balfenéken, nem?

de úgy látom, hogy egyik szülő sem akarta/tudta vállalni, ezért nem ugyanaz a helyzet, mint amiről te írsz, hiszen itt teljes családba került a gyermek.

egy 20 éves az még félig gyerek, legalábbis én az voltam. Ha most a 20 éves kori döntéseimért kellene felelnem, elég furcsa lenne, mert szinte másik ember voltam akkor. Talán ezt is érdemes figyelembe venni.

Másrészt ki tudja, egy abortuszt könnyebben megbocsájtottál volna-e. Mert ha igen, akkor jó kis értékrendszered van, ezen magad miatt gondolkodj el.

Mindenesetre ha ettől kiábrándultál, meg vesződésnek nevezted a kapcsolatotokat, akkor nyilván nem is voltál szerelmes. Így nem érdemes folytatni, bármi legyen is az indok.

2014. dec. 29. 10:54
 29/35 anonim ***** válasza:
56%

Nem ertelek titeket pasikat. Ilyen dolog miatt felrugtok egy kapcsolatot, azt nem nézitek, szeret-e titeket a nö, mennyi mindent megtesz értetek, a kapcsolatotokért! Jön egy hiba és ti leléptek! Komolyan kérdezem: Mi kell nektek ugy igazàn? Tul jo dolgod van neked is, Bezzeg ha a nö beléd rugna, megcsalna, lehuzna, àtverne, te nyàlad csorgatva lihegnél utàna, fogadni mernék.

Honnan a francbol tudod, mi jàtszodik le egy nöben ilyenkor?? és ki vagy te hogy elitéld?

2014. dec. 29. 11:49
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem itélem el.. Legaláb nem neki kell elfogadnia más előző kapcsolatából hozott gyermekét... És inkáb ez mint az abortusz!

Ui.: Engem a volt párom akit imádtam egy 2 gyerekes anyuka miatt hagyott ott 4 éve azt azota is azzal a csajjal van, pedig sokan mondták h nem bennem van a hiba. Jah és nincs gyerekem, nem is akarok.

2014. dec. 29. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!