Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy férfi nem tud egy ilyen értékrendű nővel élni?
"Egy férfi lazán lelép ha nem akar felelősséget vállalni a gyerekéért. Ezt egy nő nem tudja megtenni, hisz az a baba az ő testében van."
Kib***ott k**va gyorsan repülne tőlem az olyan férfi, aki lazán lelépett egy tőle terhes nő mellől. Szóval nem nagyon van itt kettős mérce.
A múltunk tesz azzá, akik vagyunk. De mi van, ha a múltban elkövettem egy HIBÁT, amitől megváltoztam, és jobb ember lettem?
Szerintem is járna egy esély a nőnek, hogy elmondhassa, miért adta örökbe a babáját. És ez még tényleg mindig jobb mintha abortuszra ment volna. Inkább tisztelni kellene egy ilyen nehéz döntés miatt.
Szerintem a probléma ott van, hogy eljut egy kapcsolat az eljegyzésig, és csak utána tudod meg, hogy a másiknak van valahol a világban egy gyereke, akiről annó lemondott.
Engem személyszerint sokkal jobban zavarna az, hogy a partnerem ezt idáig miért nem tudta elmondani?! Nálam inkább ez lenne a szakítóok!
Hm hát itt az lett volna a fordított helyzet, ha az apuka neveli egyedül a gyereket, és anyuka eltűnik a balfenéken, nem?
de úgy látom, hogy egyik szülő sem akarta/tudta vállalni, ezért nem ugyanaz a helyzet, mint amiről te írsz, hiszen itt teljes családba került a gyermek.
egy 20 éves az még félig gyerek, legalábbis én az voltam. Ha most a 20 éves kori döntéseimért kellene felelnem, elég furcsa lenne, mert szinte másik ember voltam akkor. Talán ezt is érdemes figyelembe venni.
Másrészt ki tudja, egy abortuszt könnyebben megbocsájtottál volna-e. Mert ha igen, akkor jó kis értékrendszered van, ezen magad miatt gondolkodj el.
Mindenesetre ha ettől kiábrándultál, meg vesződésnek nevezted a kapcsolatotokat, akkor nyilván nem is voltál szerelmes. Így nem érdemes folytatni, bármi legyen is az indok.
Nem ertelek titeket pasikat. Ilyen dolog miatt felrugtok egy kapcsolatot, azt nem nézitek, szeret-e titeket a nö, mennyi mindent megtesz értetek, a kapcsolatotokért! Jön egy hiba és ti leléptek! Komolyan kérdezem: Mi kell nektek ugy igazàn? Tul jo dolgod van neked is, Bezzeg ha a nö beléd rugna, megcsalna, lehuzna, àtverne, te nyàlad csorgatva lihegnél utàna, fogadni mernék.
Honnan a francbol tudod, mi jàtszodik le egy nöben ilyenkor?? és ki vagy te hogy elitéld?
Én nem itélem el.. Legaláb nem neki kell elfogadnia más előző kapcsolatából hozott gyermekét... És inkáb ez mint az abortusz!
Ui.: Engem a volt párom akit imádtam egy 2 gyerekes anyuka miatt hagyott ott 4 éve azt azota is azzal a csajjal van, pedig sokan mondták h nem bennem van a hiba. Jah és nincs gyerekem, nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!