Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha egy férfi nem tud egy ilyen értékrendű nővel élni?
én ezt nem tudnám felróni senkinek.
egyébként az abortuszt sem, de ez fényévekkel jobb, mint egy abortusz.
él az a kicsi gyerek valahol, kihordta becsülettel, pedig a társadalom szemében kisebb bűn, sőt, szinte természetes abortuszra menni, mint örökbe adni a gyereket. Ezt a felfogást olyan jó lenne már megváltoztatni.
A gond valóban inkább ott van, hogy félt neked elmondani 3 év alatt. Nem alakult ki az a bizalom ennyi idő alatt, hogy elmondta volna.
Nyilván szégyelli, de egy jó kapcsolatban az ilyet valóban el kell tudni mondani.
De amilyen vaskalaposnak tűnsz a kérdésed alapján, nem csoda, hogy félt elmondani.
Egy férfi milyen könnyen ítélkezik.
- nem tudja mik voltak a körülmények
- nem ő volt az akit esetlegesen terhesen otthagyott a párja miután kiderült, várandós
- nem ő az akinek döntenie kellett egy emberi életről
Egy férfi lazán lelép ha nem akar felelősséget vállalni a gyerekéért. Ezt egy nő nem tudja megtenni, hisz az a baba az ő testében van. Tehát az ő döntése. Neki kell átgondolni, hogy tud e gondoskodni a gyerekéről vagy sem. Hogy éhezni fog e, lesznek e ruhái, tud e neki vásárolni stb stb.
Senkinek nincs joga ítélkezni, főleg egy férfinak nem, aki soha nem kerülhet ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. Én ezt úgy mondom, hogy nem volt soha abortuszom, és nem adtam örökbe gyereket, viszont el tudom képzelni mennyire nehéz a döntés, és vannak helyzetek amikor egy nőnek nincs lehetősége megtartani a babáját.
Mr King nevű felhasználó
Te még a nőkre is szégyent hozol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!