Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor sejti valaki hogy megkérik a kezét?
Figyelt kérdés
Valaki sejti hogy Karácsonykor megkéri a kezét a párja?
Esetleg volt már így valaki és tényleg az ünnapkor történt meg?
Volt vmi előzménye amiből gyanút fogtál/foghattál volna?
2014. dec. 15. 10:03
1/10 anonim válasza:
Nem. Ilyen nincs.
2014. dec. 15. 10:11
2/10 anonim válasza:
Én sejtem, de remélem nem igazolódik be. Nem szeretnék összeházasodni, imádom a páromat, de 6 év alatt eddig mindketten azt vallottuk, hogy felesleges a papír. A közös gépünk előzményeiben már hetek óta különböző ékszerüzletek, gyűrűk linkjei vannak. Ha megkérne, akkor igent mondanék, mert nem akarom elveszíteni, meg hát attól még nem muszáj egyből összeházasodni.... De bízom benne, hogy csak simán valami ékszert akart venni nekem, mert tudja, hogy szeretem őket (hordok most is gyűrűt, nyakláncot) és nem lánykérés szándékkal. Majd meglátjuk!
2014. dec. 15. 10:11
3/10 anonim válasza:
Elég szerencsétlen dolog karácsonykor megkérni a kezét valakinek. A karácsony nem erről szól.
2014. dec. 15. 10:45
4/10 anonim válasza:
Én gondoltam rá, hogy esetleg karácsonykor akar majd a férjem megkérni, de szerencsére jobban ismer, és egy más ünnephez nem köthető napon kért meg, amikor kettesben voltunk. Szerintem sem szerencsés dolog a lánykéréshez ezt az ünnepet választani, ahogy pl. szerintem a születésnap sem túl jó. Akkor már inkább mondjuk a közös évfordulós napon.
2014. dec. 15. 11:11
5/10 anonim válasza:
Harmadik: az rendben van, hogy Te így gondolod, de miért kell ezt úgy kinyilatkoztatni, hogy megsértesz vele másokat? Én például karácsonykor kértem meg a feleségemet, és nagyon szép, meghitt esemény volt. Igaz, mindezt nem szenteste a család előtt tettem, hanem a kettőnk kis előkarácsonyán. Azt én sem csináltam volna, de ha valakinek az jönne be, akkor lelke rajta.
A párom egyébként saját bevallása szerint semmit nem sejtett. Elég jól lavíroztam, azt hiszem. Pedig még a lánykérés előtt egy órával is célozgatott humorosan valami lánykérésre. :)
Sógorom viszont precíz ember, aki többször is lemérte a felesége ujjának kerületét. :D
2014. dec. 15. 11:17
6/10 anonim válasza:
Nem kell megsértődni, nem az emberre mondta, hogy szerencsétlen, hanem az esemény időzítésére. Mentazöld.
2014. dec. 15. 12:37
7/10 anonim válasza:
Es miert szerencsetlen a karacsonykor torteno leanykeres?
2014. dec. 16. 13:21
8/10 anonim válasza:
Az én apum is Karácsonykor kérte meg anyu kezét! Ezen nem értem, hogy mi olyan nagy kunszt... Olyan ünnep, mint a többi és szólhat a Karácsony is erről akár! Nem értem mi kivetnivaló van ebben! És elég sokan választják ezt! :)
2014. dec. 19. 00:14
9/10 anonim válasza:
Szerintem azert (bar nem en irtam, a 3-as valaszt), mert en kettesben szeretnem, hogy törtenjen, es karacsonykor altalaban nagyobb csaladi ünnep van. Szerintem azert sem szerencses annyira, mert ha egy mas celu ünnepen kerik meg, es esetleg nem jön össze a dolog megsem, akkor azon az ünnepen ez fog a feleknek az eszebe jutni.
2014. dec. 19. 09:16
10/10 anonim válasza:
Én is 3-as véleményét adom, sokkal jobb az, ha több ünnepelni való van egy évre, ezért is jó, ha különböző napra esik a karácsony és az eljegyzés. :) Némelyik férfi preferálja én enm közülük való vagyok, minél több ünnepelni való van egy évre, annél jobb! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!