Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért riad meg a nő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért riad meg a nő, ha megkérik a kezét?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok... szeretem nagyon, mégis megijedtem.
2013. aug. 26. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Hat en nem riadtam meg.... Hogy te miért, azt neked kellene tudnod.
2013. aug. 26. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem szereted elegge.En 19 voltam mikor egy ev együtt járás után a párom megkerte a kezem.Hat...nem riadtam meg.Azota eltelt ot ev,van egy 3 honapos babank is.Felsz lekötni vele magad,valoszinu ezert riadtal meg.
2013. aug. 26. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Félsz lekötni magad, nem vagy biztos a kapcsolatban, nem vagy még sem annyira szerelmes. Talán egyik sem, csak kicsit korai még.

Mióta vagytok együtt?

22 évesen nem lehet az olyan régóta :)

És hát, egy kicsit talán korai is még.

2013. aug. 26. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
7 éve vagyunk együtt.
2013. aug. 26. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te érzed, de ha nem vagy biztos, és nem akarod, akkor inkább ne.
2013. aug. 26. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Én is megijednék, bár 20 vagyok, de még jó pár évig megijednék, akármennyire is szeretem a páromat. Amúgy is nagyon félek az esküvőtől, annyi házasság végződik válással, hogy teljesen parázok tőle. Nem tudom, férjhez fogok-e menni így valaha is. :/
2013. aug. 26. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 2x akartak megkérni. Egyiket 2 hónap, a másik 4 hónap után. Mindnek a lekötés volt a célja ... ja az elsőnél 18 voltam a másiknál 21. Szóval... na de a lényeg. 7 év az sok, de valljuk be "gyerek szerelem". (ami happy end-del is végződhet :) ) Szerintem te még élni szeretnéd az életed (természetesen vele, itt a szórakozásról beszélek.) Egyik ismerősöm 3 év után lett eljegyezve 22 évesen és mikor 8 évesek lettek a csaj lelépett, mert a pasi totál lekötötte és kapcsolatilag sem léptek előre. Szerintem azért riadtál meg, mert a korodnál fogva még nincs erre affinitásod. Még nem érzed azt, hogy igen, most itt az ideje. (Hidd el,tudom miről beszélek) De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretheted. Még érni kell erre a dologra és egy két dolgot megtapasztalni ahhoz, hogy igen is biztonságban érezd magad, például együttélés megy-e ... (Minek úgy eljegyzést tartani, ha nem lesz esküvő? Vagy babát vállalni?) Fiatal vagy még. Én még csak most kezdem el kapizsgálni, mi is ennek a dolognak a lényege. ( Persze, mostanság marha nagy divat az eljegyzés... jó, nem kell hogy azonnal esküvő kövesse... de ennek igen is értéke van! Ez csak egy szösszenet volt :D )

A lényeg, még nem érzed idejét annak, hogy komolyabb szintre lépjetek a fiatalságod miatt. A párod mennyi idős?

2013. aug. 27. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azért ijednék meg mert volt már 3 komoly kapcsolatom mégis ilyen-olyan okokból tönkre mentek. Mi a biztosíték, hogy ezt egyben tudom tartani. De szerintem ez természetes érzés lehet.

Szerintem te azért ijedtél meg, mert az első komoly kapcsolatod, nincs összehasonlítási alapod, biztosan eszedbe jutott már, hogy milyen lenne mással. Stb. Szerintem ez is teljesen normális érzés. Vagy elmúlik, vagy nem. De akkor inkább szerintem se menj hozzá.

2013. aug. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!