Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonykor megkéri a kezem? Én mivel lepjem meg?
A lánykérés nem karika gyűrűvel, hanem a kísérővel tervezi. De nem vehetek neki karácsonyra zoknit, sálat stb....
Remélem van valakinek valamilyen ötlete.
Közös hosszú hétvége valahol?
Egy kuponos wellness hétvége már nem sokkal drágább, mint egy átlagos karácsonyi ajándék, pulcsi vagy táska.
Attól függ mennyit szánsz rá. Vehetsz neki tabletet, uj telefont, ha szüksge van rá. Esetleg egy egy utazás is jó ötlet, de olyat válassz, aminek ő nis örülne, nem minden pasi van oda a wellnessért. Esetleg valami szép helyre, hegykbe, egy kisházba, ahol lehet sétálni is, vagy síelni. Vagy egy szép óra.
Mi nincs honnan tudjuk mire vágyik a pasid.
Egy közös wellnesshétvége szerintem is jó ötlet, már ha a párod is szereti az ilyesmit. Ha a hétvége túl sok, akkor esetleg egész napos termál masszázzsal, szaunával, koktéllal, ebéddel. Vagy ha az extrémebb dolgok hívei vagytok, akkor hőlégballonozás, bungee jumping, síelés (itthon a Mátrában mondjuk elfogadható áron van), stb.
Én mindenképpen valami élménnyel készülnék, ha tudnám, hogy megkéri a kezemet, hogy aztán megünnepelhessük így. Mellé valami személyes apróságot vennék neki.
Nem is gondoltam volna hogy ennyi választ kapok.
Köszönöm őket.
Sajnos elég elfoglaltak vagyunk mindketten, a két ünnep közötti pár napot pedig a családra, egyéb teendőinkre fogjuk szánni. Máskor pedig ritka összehozni egy hétvégét kirándulásra, ezért ez kiesik. Már gondoltam én is rá.
Ékszert pedig nem hord - ez sem jó.
Önmagam adok kapcsolatunk elejétől, ezt már megszokta és megkapta, ami a szivemen az a számon.
Ha nem lenne gyűrű, akkor valami sport ruházatot kapna.
Amit szeretne az a terepjárójára egy pár gumi. De az már hogy nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!